Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Maj 2020

  31-05-2020

  Anlægsloftet skal også væk i 2021

  Debatindlæg af: Torben Liborius, erhvervspolitisk direktør i Dansk Byggeri, Lene Espersen, adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder, Henrik Garver, adm. direktør i Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Gunde Odgaard og sekretariatsleder i BAT-kartellet. Bragt i Altinget den 28. maj 2020

  30-05-2020

  Ny bæredygtighedsklasse er afgørende for en grønnere og mere bæredygtig byggebranche

  Bygge- og anlægsbranchen har endelig fået en frivillig bæredygtighedsklasse, som vil skabe flere grønne byggerier og give erfaringer, der skal bruges til at gøre fremtidens byggerier endnu grønnere. Dansk Byggeri havde dog gerne set, at flere af anbefalingerne fra klimapartnerskabet for bygge- og anlægssektoren var blevet brugt.

  29-05-2020

  Renovering af almene boliger vil komme lejere og virksomheder over hele landet til gode

  Hvis regeringens forslag om at renovere de almene boliger for 30 mia. kr. frem mod 2026 bliver en realitet, vil det gavne lejere og virksomheder over hele Danmark. Forslaget forhandles politisk lige nu. Og en analyse fra Dansk Byggeri viser, at mindst hvert fjerde renoveringsprojekt vil give beskæftigelse til lokale håndværksvirksomheder.

  28-05-2020

  Corona får stadig boligejere til at aflyse håndværkeren

  Selv om mere og mere af samfundet genåbner, og coronasmitten ser ud til at være på retur, er der stadig mange private beboere og boligejere, der aflyser deres håndværker. I en ny spørgeundersøgelse fra Dansk Byggeri siger fire ud af ti håndværksvirksomheder, at de oplever, at privatpersoner annullerer ordrer på grund af corona.

  27-05-2020

  Billigere eksport rådgivning

  Den 25. maj 2020 har Udenrigsministeriet sænket priser for eksportrådgivning og lanceret en række tiltag, der skal styrke de danske virksomheders eksportmuligheder og de danske arbejdspladser. Bliv klogere på hvad pakken betyder for dig.

  27-05-2020

  Flere medlemmer tunede ind for at høre om nye grønne krav

  Dansk Byggeri har i samarbejde med Gate21 afholdt deres første webinar i forbindelse med projekt Bæredygtig Bundlinje 2.0.

Gør som over 500 virksomheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få viden og nyheder om byggematerialeindustrien.

E-mail: