Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Juli 2020

  08-07-2020

  Invitation til digital generalforsamling 2020

  Årets generalforsamlinger i Dansk Byggeindustri og sektionerne bliver afholdt mandag den 5. oktober 2020. På grund af corona vil generalforsamlingen bliver afholdt digitalt.

  07-07-2020

  Få gratis rådgivning, hvis din virksomhed er udfordret

  Har coronakrisen sat din virksomhed under pres? Gennem initiativet genstartNU.dk tilbyder Industriens Fond nu gratis rådgivning til dig og din virksomhed.

  07-07-2020

  Ansøg om at være med i Bæredygtig Bundlinje 2.0

  Vil du have en mere bæredygtig forretning? Grøn og cirkulær forretningsudvikling gavner både miljøet og din virksomheds bundlinje. I Bæredygtig Bundlinje 2.0 kan du som lille eller mellemstor virksomhed få gratis hjælp til at komme i gang.

  07-07-2020

  Storbritannien forlænger ikke overgangsperioden

  Overgangsperioden for handel mellem EU og Storbritannien ophører den 31. december 2020. Det sker efter, at Storbritannien har valgt ikke at søge om forlængelse af overgangsperioden

  17-06-2020

  Sorter dit affald og tjen penge

  Sorteringskampagne hos to byggevarevirksomheder viser, at sortering af plastaffald kan give bonus for både virksomhedernes bundlinje og klimaet. Dansk Byggeindustri vil bruge erfaringerne som grundlag til en ny vejledning, der skal få flere virksomheder til at sortere plastaffald.

  30-05-2020

  Ny bæredygtighedsklasse er afgørende for en grønnere og mere bæredygtig byggebranche

  Bygge- og anlægsbranchen har endelig fået en frivillig bæredygtighedsklasse, som vil skabe flere grønne byggerier og give erfaringer, der skal bruges til at gøre fremtidens byggerier endnu grønnere. Dansk Byggeri havde dog gerne set, at flere af anbefalingerne fra klimapartnerskabet for bygge- og anlægssektoren var blevet brugt.

Gør som over 500 virksomheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få viden og nyheder om byggematerialeindustrien.

E-mail: