Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyhedsbrev fra Danske Byggematerialer

Nedenfor finder du det seneste udsendte nyhedsbrev. I fanen til venstre finder du tidligere udsendte nyhedsbreve inddelt i måneder og år.

  21-11-2018

  Få overblik over miljø- og bæredygtighedscertificeringer

  Der er et stadigt større fokus på dokumentation af miljøpræstationer og bæredygtighed i byggeriet i dag, men det kan være komplekst at navigere mellem de mange muligheder, man har som producent. Derfor har Dansk Byggeindustri lavet en oversigt, som skal hjælpe dig til at finde de certificeringer, der er relevante for dig.

  21-11-2018

  Hvad betyder Brexit for din virksomhed?

  Har din virksomhed salg i Storbritannien? Eller indgår britiske virksomheder i din værdikæde? Så vil Brexit få betydning for din virksomhed i forhold til moms, told, produktkrav mv. Se hvad du kan gøre allerede nu, og prøv regeringens online Brexit-tjekliste.

  21-11-2018

  Søg støtte til bæredygtige produkter, der skal på markedet

  ”Innovation til marked” har haft deres første ansøgningsfrist, og den næste ligger den 1. januar 2019. Projektet er blot et af mange, der gerne vil hjælpe bæredygtige produkter ud på markedet. Vi har gjort det nemt ved at skrive en kort artikel om tre af dem.

  21-11-2018

  Film: Få en IT-værktøjskasse

  Har din virksomhed brug for IT-værktøjer til fx tidsregistrering, kvalitetssikring, økonomistyring og planlægning? BASIT lancerede i foråret 2018 Byggeriets IT-værktøjskasse, hvor mindre virksomheder med under 15 ansatte kan få hjælp til at finde de rigtige IT-værktøjer til en overkommelig pris. Medlemmer af Dansk Byggeri får 20 procent i rabat hos BASIT. Se filmen her.

  21-11-2018

  Få hjælp til teknologien med nyt rejsehold

  Både små og store virksomheder i bygge- og anlægsbranchen kan fremover få hjælp af et rejsehold, der hjælper med at finde og implementere ny teknologi i virksomheden. Dansk Byggeri håber, at det kan give flere virksomheder mod på at bruge ny teknologi, hvad enten det drejer sig om robotter, 3D print, droner eller noget helt andet

Nyhedsbrev

Se alle de tidligere nyhedsbreve fra Danske Byggematerialer i arkivet. 

Nyhedsbreve 2018

Nyhedsbreve 2017

Nyhedsbreve 2016

Nyhedsbreve 2015