Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny organisation udpeges som Danmarks nye erhvervsklynge for byggeri og anlæg

Uddannelses- og Forskningsministeriet har udpeget en ny organisation som den officielle erhvervsklynge for byggeri og anlæg i Danmark. Klyngen samler alle dem i byggeriets værdikæde, som ønsker viden og samarbejde om innovation, grøn omstilling og ny teknologi.

Bygge- og anlægsbranchen spiller en central rolle i den grønne omstilling, og nu er en stribe organisationer gået sammen om at etablere det, der skal være et nyt samlingspunkt for alle i branchen, som ønsker viden og samarbejde om innovation, grøn omstilling og teknologi. 

Erhvervsklyngen er et resultat af, at flere eksisterende organisationer lægges sammen for at skabe ét slagkraftigt mødested for branchens aktører. Samtidig vil den nye organisation have tilstedeværelse overalt i Danmark med kontorer i Albertslund, Odense og Aalborg samt tæt samarbejde med BLOXHUB i København.

- Det er en vigtig anerkendelse af byggeri og anlæg som et centralt erhvervsområde med svar på mange aktuelle samfundsudfordringer. Bygge- og anlægsbranchen spiller en central rolle i den grønne omstilling, og erhvervsklyngen kommer til at levere løsninger på centrale udfordringer inden f. eks. byudvikling og grøn omstilling, men også når det gælder anvendelse af ny teknologi, siger underdirektør i DI Dansk Byggeri Michael H. Nielsen i en pressemeddelelse. 

Læs hele pressemeddelelsen ved at klikke her