Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tilmed dig en af de fem ekstra pladser til Ledernetværk

Er du interesseret i videndeling om produktivitet? Vil du høre om andres erfaringer og dele dine egne? Har du brug for inspirerende oplæg om produktivitet? Dansk Byggeindustri har netop åbnet op for fem ekstra pladser til Ledernetværk om produktivitet.

I Ledernetværket sætter vi fokus på muligheder og udfordringer, når produktionen og administrationen skal gøres mere produktiv. Vi zoomer ind på arbejdsgange i administrationen og produktionen, og du får inspiration til, hvordan virksomhedens processer kan forbedres og udvikles.

Vi tager udgangspunkt i konkrete cases kombineret med ny teori. Vi lægger vægt på at gå i dybden med problemstillinger, og derfor inviterer vi eksperter med til vores møder. 

Besøg hos Siemens
Onsdag den 19. september blev ledernetværket skudt i gang med et besøg hos Siemens Wind. Her gav leanekspert Thue Kragh indsigt i Siemens' overvejelser om fabrikslayout, seriestørrelser, mulige flaskehalse, træning, kompetence-kortlægning, implementering og arbejdet med løbende forbedringer.

Fem ekstra pladser til næste Ledernetværk
Næste Ledernetværk er fredag den 26. november. Her besøger vi OUTLINE Vinduer A/S. Temaet er processer og automatisering i administrationen. Vi har åbnet op for fem ekstra pladser for at give dig muligheden for at hoppe med ombord på et spændende virksomhedsbesøg.
 

Læs mere om OUTLINE Vinduer

Download invitation og program til Ledernetværk 2

Hvis du er interesseret i en af de åbne pladser, kan du skrive til Frederik Waitz Søborg, fws@danskbyggeri.dk.

Øvrige Ledernetværksmøder: 

Ledernetværk tirsdag den 5. marts 2019 hos Scandi Byg a/s

Download invitation og program til Ledernetværk 3


Netværksmøde torsdag den 6. juni 2019 hos Raaschou Inventar

Download invitation og program til Ledernetværk 4


NB! Der kan forekomme ændringer i programmerne.