Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Start det nye år med en it-indsprøjtning

Tag med den 5. eller 6. februar når Dansk Byggeri for ottende år i træk inviterer til Danmarks største it-messe i samarbejde med BASIT. Denne gang med et endnu større fokus på producenter. Du kan læse mere og se, hvordan du tilmelder dig her.

Uanset om du har tidligere erfaring med at bruge it-værktøjer eller er helt ny i feltet, vil der være rig mulighed for at få inspiration og konkrete ideer, når Dansk Byggeri endnu engang afholder it-messe i samarbejde med BASIT.

Mere end 30 af de bedste leverandører i bygge- og anlægsbranchen vil være til stede med stande og oplæg, som du frit kan gå rundt imellem. Samtidig får du muligheden for at stifte bekendtskab med værktøjer indenfor de fire forskellige spor; administration, dokumentation, kommunikation og som noget nyt produktion.

I år har messen blandt andet fokus på værktøjer til produktionsstyring i forhold til planlægning, arbejdsseddel, tidsregistrering, materialeregistrering og registrering af materiel. It-værktøjerne i denne kategori kan bl.a. hjælpe dig med en bedre planlægning, og med de rette værktøjer kan du udføre tids- og materialeregistreringen allerede på byggepladsen eller i servicevognen. Du kan blandt andet møde udstillere som SkyHost og ABAX.

Messen finder sted den:

  • 5. februar i Taastrup
  • 6. februar i Aarhus

Det er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri at deltage. Andre er velkomne mod et deltagergebyr på 400 kr. ekskl. moms.

 

Du kan læse mere om messen hos Dansk Byggeri her

Eller læse mere på messens hjemmeside her