Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Søg støtte til bæredygtige produkter, der skal på markedet

”Innovation til marked” har haft deres første ansøgningsfrist, og den næste ligger den 1. januar 2019. Projektet er blot et af mange, der gerne vil hjælpe bæredygtige produkter ud på markedet. Vi har gjort det nemt ved at skrive en kort artikel om tre af dem.

Foto: Jesper Blæsild

Står din virksomhed med et nyt innovativt og bæredygtigt produkt til byggeriet, som I gerne vil have på markedet? Så er der nu mulighed for at søge både økonomisk støtte samt teknisk og kommerciel rådgivning.

Projektet hedder ”Innovation til marked” og er et initiativ under Realdania. Der er afsat 20 mio. kroner til initiativet, hvor første ansøgningsfrist var den 1. september 2018. Fristen for at søge næste gang bliver den 1. januar 2019.

Her kan du læse en kort sammenfatning af projektet på Dansk Byggeris hjemmeside.
Her kan du læse mere om selve projektet og søge.


Et lignende tilbud findes også regionalt hos Region Midtjylland, hvor virksomheder igennem projektet Circularity City har mulighed for at søge økonomisk støtte til udvikling af løsninger og projekter, der har cirkularitet i fokus.

Du kan læse mere om Circularity City og mulighederne for at søge her.

 

Har du et projekt, der tilgodeser ’Det Gode Indeliv’ med et bæredygtigt udgangspunkt, der bidrager til forbedret koncentration, indlæring og velvære både på arbejdspladsen, i institutionen og i boligen? Det kan være en ny type platform, system, proces, metode, forretningsmodel, produkt, komponent eller noget helt andet, der kan anvendes ved både nybyggeri og renovering. Så kan du deltage i SUSTAINABLE BUILDs Innovation Challenge 2018.

Du kan læse mere om SUSTAINABLE BUILDs Innovation Challenge 2018 og deltage her.