Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Og vinderen af Snedkerprisen er…

For første gang uddeler Københavns Snedkerlaug en pris som belønner det ’gennemførte håndværk’. Vinderen modtager prisen som anerkendelse for et godt håndværk og en udsøgt fornemmelse for materialernes bidrag.

Torsdag den 6. september kunne Københavns Snedkerlaug for første gang uddele Snedkerprisen. Prisen gik til Noma, som med bygningen og indretningen af deres nye lokaler i restauranten på Refshalevej i København, har udvist sans for de håndværksmæssige detaljer. Noma blev rost for at have et godt håndværk og en udsøgt fornemmelse for materialernes bidrag. Sammen med prisen modtog Noma en præmiegevinst på 150.000 kroner.

Egetræ ned til mindste detalje
I Nomas nye lokaler er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Hver en del af bygningen og indretningen er gennemtænkt ned til mindste detalje. Lige fra de smukke plankegulve og væggene, som er opbygget i egetræ, til de nøje udvalgte og specialdesignede borde, stole og andet inventar. Derfor var det en glæde for oldermand i Københavns Snedkerlaug, Mads Raaschou, at overrække Snedkerprisen til Noma.

Prisen er støttet af Kirsten og Freddy Johansens Fond.  


Pressefotos fra dagensbyggeri.dk