Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Kom til Ledernetværk om produktivitet i byggeindustrien

Er du interesseret i videndeling om produktivitet? Vil du høre om andres erfaringer og dele dine egne? Har du brug for inspirerende oplæg om produktivitet? Så har vi to pladser tilbage i Dansk Byggeindustris Ledernetværk om produktivitet.

I ledernetværket sætter vi fokus på muligheder og udfordringer, når produktionen og administrationen skal gøres mere produktiv. Vi zoomer ind på arbejdsgange i administrationen og produktionen, og du får inspiration til, hvordan virksomhedens processer kan forbedres og udvikles. 

Vi tager udgangspunkt i konkrete cases kombineret med ny teori. Vi lægger vægt på at gå i dybden med problemstillinger, og derfor inviterer vi eksperter med til vores møder. 

I løbet af de første fire netværksmøder besøger vi en dansk top 50-industrivirksomhed og flere netværksvirksomheder, og vi får oplæg fra ledende eksperter og går i dybden med aktuelle, relevante emner.

Efterårets møder:

  1. Onsdag den 19. september hos Siemens Wind Power i Esbjerg
  2. Fredag den 26. november hos Outline Vinduer i Farsø

Har lyst til at høre mere om netværket så kontakt branchekonsulent Frederik Waitz Søborg på tlf. 21424741 eller på e-mail fws@danskbyggeri.dk.

Deltagelse er gratis for medlemmer.
 

Læs mere om netværksmøderne