Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Vælg de rigtige vinduer – for at imødegå indvendig kondens på karm og ramme

Pr. 1. juli gælder BR 15 som eneste grundlag at bygge efter. Det betyder, at der ikke længere er et specifikt krav i bygningsreglementet til vinduers indvendige overfladetemperatur. Samtidig er kravene til at undgå fugt – indvendig kondens i forhold til vinduer - blevet præciserede

Dansk Byggeri, Industrisektionen, Træsektionen og Snedkersektionen opfordrer til, at du, som leverandør eller sælger af vinduer, rådgiver dine kunder om vinduers indvendige overfladetemperaturkrav for at minimere risikoen for indvendig kondensdannelse på karm og ramme.

Info-pjece med gode råd
En ny pjece, som Dansk Byggeri har lavet med Træ-, Industri- og Snedkersektionen, indeholder faktuelle oplysninger om, hvor og hvordan du finder nødvendig information om den indvendige overfladetemperatur. Den beskriver desuden tre forskellige rådgivningssituationer, du kan stå i som leverandør eller sælger.


Læs pjece

 

Find ordreblanket i pjecen
Sidst men ikke mindst har vi indsat en blanket, som du sammen med din kunde kan udfylde i forbindelse med aftalen om ordren på vinduerne. Ordreblanketten er bagerst i pjecen.