Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Søg finansiering til at øge energieffektiviteten

Forsknings- og innovationsprogrammet Horizon 2020 har åbnet for, at virksomheder kan søge om financiering til projekter inden for energieffektivitet. Ansøgningsfristen er den 15. september 2016. Søg her

Samlet er der 10 puljer, der hver især har fokus på et område inden for energieffektivitet. Det er bl.a. forbrugere, bygninger, produkter, industri og service samt finansiering af bæredygtig energi. Alle virksomheder kan søge.

 

Om de 10 puljer
Læs om de 10 puljer på hjemmesiden for Horizon2020.

 

Sådan søger du
På Horizon 2020’s hjemmeside finder du H2020 manualen, der guider dig gennem ansøgningsproceduren, som består af følgende skridt:

  1. Find en indkaldelse til projektforslag (call) og se liste over indkaldelser.
  2. Find eventuelle projektpartnere. Mange anmodninger kræver et hold af mindst tre partnere. I H2020 manualen er der hjælp til at finde partnere.
  3. Lav en profil i Participant Portal, en såkaldt ECAS account, der kan bruges til alle fremtidige ansøgninger. Du kan registre din virksomhed via nedenstående link.
  4. Registrér din virksomhed. Tjek først, om din virksomhed allerede er i systemet. Hvis ikke, så klik på ”Register Organisation”-knappen.
  5. Aflever din projektansøgning inden afleveringsfristen. Det sker online gennem Participant Portal.

 

Om Horizon 2020
Horizon 2020 er det største forsknings- og innovationsprogram i EU med omkring 80 billioner euro afsat til finansiering i årene 2014-2020. Formålet er at sikre Europas globale konkurrenceevne gennem bæredygtig økonomisk vækst og jobskabelse, hvilket skal opnås igennem forskning i verdensklasse og øget samarbejde om innovation imellem den private og offentlige sektor.