Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

NordBau – det nordtyske forum i årets rytme

NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri og er siden 1956 blevet afholdt hvert år i Neumünster. Næste gang er 7.- 11. september 2016. I 2015 fejrede den danske fællesstand 40-års jubilæum, og i den anledning var Hans Kongelige Højhed Prins Joachim med til at åbne messen.

Messen, der ligger kun 100 km syd for grænsen, er det ideelle udstillingsvindue for danske virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter for et internationalt publikum. Samtidig er det en god inspirationskilde til danske og udenlandske besøgende.

Messen afholdes altid fra onsdag til søndag i anden uge i september, og næste gang er således 7. - 11. september 2016.
 
Danske Byggematerialer vil i anledning af messen udbyde en studietur - der vil senere hen blive udsendt en særskilt invitation.Jubilæum og kongeligt besøg
I 2015 fejrede messen et helt særligt jubilæum, nemlig 60 år for NordBau og 40 år for den danske fællesstand. I den anledning deltog Hans Kongelige Højhed Prins Joachim i den officielle åbning i følgeskab med repræsentanter fra Danmarks Eksportråd i Tyskland.

På messen var der omkring 850 udstillere fra 17 lande, der viste både byggematerialer og komponenter, maskiner, håndværktøj og IT-løsninger. Besøgsprofilen er 70-30 for hhv. professionelle og private, og i 2015 kom der knapt 66.000 besøgende fra nær og fjern.

I 2015 har alt udstillingsareal på messen været udsolgt i flere måneder.

Se flere oplysninger om NordBau på:

www.nordbau.de


Dansk fællesstand
2015 var som nævnt ganske særlig for den danske fællesstand på NordBau med et 40-års jubilæum. Under mottoet ”Dänemark: Intelligent bauen – praktisch – effektiv” viste de danske udstillere - både ude og inde - alt fra vinduer, havehegn, værktøj, stålprofiler og byggemaskiner til energieffektive løsninger og arkitektegnede huse.

Fællesstanden er en oplagt mulighed for danske virksomheder, der gerne vil udstille gennem et færdig-koordineret koncept sammen med andre danske virksomheder og drage fordel af den store opmærksomhed og synlighed, der skabes gennem deltagelse på en fællesstand.

Har du interesse i at besøge messen, eller være udstiller, kontakt venligst Nordbaus danske generalagent:

Jan Hesselberg
Bredeløkkevej 15 b
4660 Store Heddinge
Danmark
Telefon: +45 74871036
Fax: +45 56501037
e-mail: jkh@nordbau.dk