Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Grundkursus i ledelse

Mangler du værktøjer og metoder til at lede bedre i hverdagen? Tag med på kursus, hvor du får indsigt i, hvilke krav der stilles til dig som leder, og du bliver klog på din egen måde at lede på og opnår bevidsthed om din egen ledelsesstil

Bliv klogere på dig selv og din måde at lede på. God ledelse forplantes hurtigt og kan mærkes i hverdagen og ses på bundlinjen.


Forventet udbytte
På kurset får du en grundlæggende viden og forståelse for lederens funktion i virksomheden. Herunder hvilke roller og opgaver, der forventes løst af lederen. Kurset ruster dig til bl.a. at håndtere dagligdagen på byggepladsen, og du får de rette værktøjer til at motivere dine medarbejdere.

Der sættes tillige fokus på optimering af kommunikation mellem leder og medarbejder, og hvordan man som leder opnår bedre resultater sammen med medarbejderne.

Lederens holdninger og adfærd har en stor betydning for måden at lede på, vi bringer disse emner i spil og du får indsigt i din egen lederprofil.


Indhold
Grundlæggende udgangspunkter for ledelse
Lederroller
Motivation af medarbejdere
Kommunikation - teori og praksis
Samarbejde i teamet
Arbejdsret

Kurset er et internatkursus, og det forventes, at deltageren overnatter, da der også er undervisning om aftenen.


Målgruppe
Kurset henvender sig til nyudnævnte ledere og ledere med praktisk erfaring, som ikke har noget teoretisk ledelsesmæssigt fundament. Det forudsættes, at deltagerne har placering eller kommende placering med personaleansvar, ansvar for uddelegering af opgaver eller tættere samarbejde i grupper.

Kurserne afholdes i Aarhus april 2016 og i Odense september 2016.


Læs mere om kurserne og tilmeld dig her