Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

ECOBUILD 2016: Find kunderne på én af verdens største byggemesser

Den 8.- 10. marts løber én af verdens største byggemesser af stablen i England. Hvis du vil med, hjælper Enterprise Europe Network dig med at finde potentielle kunder, leverandører, samarbejds- eller projektpartnere. Derudover får du gratis adgang til messen. Læs mere her

Danske virksomheder med produkter og løsninger til byggeriet har et stort internationalt potentiale. Nu kan du komme med til en af verdens største messer med særligt fokus på bæredygtigt byggeri og energi- og resurseoptimering.

Gennem Enterprise Europe Network får du gratis adgang til messen, som derudover kan hjælpe dig med matchmaking med kunder eller leverandører. Du får yderligere adgang til et kæmpe forretnings netværk blandt 54 lande andre lande. I 2015 deltog deltagere for 20 forskellige lande i matchmaking.

Enterprise Europe Network hjælper dig med at skarprette og synliggøre din virksomheds profil over for potentielle partnere, og assisterer dig også med at finde relevante virksomheder, du kan booke møder med.
Ecobuild og matchmaking er særligt relevant for virksomheder, der arbejder med vedvarende energi, bæredygtige byggematerialer og klima- og energioptimering af eksisterende byggeri.

Vi vil gerne hjælpe dig
Enterprise Europe Network vil gerne hjælpe dig med at få udarbejdet en skarp tilmeldingsprofil, guide dig gennem tilmeldingen, og vi assistere dig også under dit ophold i London.

Pris
Du betaler selv for rejse og ophold. Forberedelse og deltagelse i matchmaking, herunder adgang til Ecobuild-messeområdet er gratis.

Læs mere om Ecobuild messen her

Kontakt
Bogdan-Mihai Turcanu tlf. 41 88 66 21 eller bmt@vhsj.dk
Ingemarie Søndergaard tlf. 41 99 98 12 eller ims@vhsj.dk
Julie Ringgaard Jensen tlf. 61 88 53 09 eller jrj@ndeu.dk