Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Byggeri: Høje måltal nødvendige

I en artikel i Børsen d. 21 april 2016 bliver adm. direktør i Dansk Byggeri, Lars Storr-Hansen, nævnt i forbindelse med problematikken omkring udlicitering af de offentlige arbejdsopgaver

Børsen d. 21/4 2016:

Det ærgrer Dansk Byggeri, at regeringen udskyder planerne om at sætte et mål for, hvor mange offentlige arbejdsopgaver der skal udliciteres til efteråret.

Til gengæld forventer brancheorganisationen, at det bliver mere ambitiøse mål, regeringen fastsætter.

"Jeg er selvfølgelig ked af, at man har valgt at udsætte det til efteråret. For vi kan se, at der stadig er en alt for stor del af de opgaver, som kunne udliciteres, som ikke bliver det i dag," siger Lars Storr-Hansen, adm. direktør i Dansk Byggeri.


Ambitiøse målsætninger

Når aftalen også skal inkludere udlicitering af statslige opgaver, håber Lars Storr-Hansen ikke, at det får regeringen til at sænke ambitionsniveauet på det kommunale område.

"Vi må så acceptere, at det først kommer til efteråret, og så håber vi virkelig, at der bliver sat nogle ambitiøse målsætninger," siger Lars Storr-Hansen.

For de opgaver, der er særligt interessante for Dansk Byggeris medlemmer, ligger hos kommunerne, og derfor får de ikke meget ud af, at de statslige opgaver også skal udliciteres.

"Vi synes, det er en god idé, at staten også konkurrenceudsætter deres opgaver, men for os ligger det store potentiale ude i kommunerne," siger Lars Storr-Hansen.


Find artiklen her