Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  02-03-2017

  Stadig fuld fart på arbejdsmarkedet

  Siden lavpunktet på arbejdsmarkedet i foråret 2013 er der skabt næsten 130.000 nye lønmodtagerjob, heraf 16.700 i byggeri og anlæg. Ifølge Dansk Byggeri må de gode nøgletal dog ikke blive en sovepude

  02-03-2017

  Byggeomsætningen voksede cirka 6 procent i 2016

  Dansk Byggeri bemærker i en samlet opgørelse for 2016 af firmaernes køb & salg, at byggeri og anlæg er blandt de brancher, som trækker Danmarks Statistiks omsætningstal opad. Også byggebeskæftigelsen er steget

  02-03-2017

  Fornuftigt at fortsætte BoligJob-ordningen

  Dansk Byggeri glæder sig over, at Dansk Folkeparti ønsker en permanet BoligJob-ordning, der favner alle former for håndværksarbejde. Det vil gøre sort arbejde hvidt, og give lokal aktivitet i trængte yderområder

  02-03-2017

  Digitalisering er blevet hverdag i bygge- og anlægsbranchen

  Tal fra Danmarks Statistik viser, at virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen har omfavnet de sociale medier. Nu er mere end halvdelen af virksomhederne på mindst ét socialt medie. Bygge- og anlægsbranchen har den største stigning i it-anvendelse blandt de målte brancher

  02-03-2017

  Dansk Byggeri byder privat NemID til virksomheder velkommen

  Dansk Byggeri tror på, at der kan ske administrative lettelser i mindre virksomheder, når der nu åbnes for at små virksomheder kan bruge privat NemID

  02-03-2017

  Flygtninge er en saltvandsindsprøjtning til landområder

  Flygtninge bidrager med 15.500 børn frem mod 2028. Det giver en ny situation for landets kommuner, der skal sikre dem institutionspladser. Ifølge en ny analyse vil flygtningenes børn give pres på institutioner i storbyer, men modvirke affolkningen af landområderne

  02-03-2017

  Undgå at falde igennem når du arbejder med glasfacader og -tage

  Hvem skal levere hvad, og hvem har ansvaret, når der skal ske leverancer og montage af glasfacader og -tage? Det kan man forvisse sig om i Bips' anvisning A114, og Alufacadesektionen i Dansk Byggeri inviterer nu byggeriets parter på gratis kursus i anvisningen

  02-03-2017

  Dansk Byggeris årsdag 2017

  Den 27. april 2017 holder Dansk Byggeri årsdag med temaet Ny teknologi - den næste revolution?

  02-03-2017

  Building Green, nu også i Aarhus!

  Building Green kan nu også åbne dørene op for en ny, eksklusiv udvidelse, nemlig Building Green, Aarhus.

  02-03-2017

  Generalforsamlinger

  Generalforsamling i Industrisektionen og Snedkersektionen