Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  16-01-2018

  Fem bygninger nomineret til Aluminium Byggeprisen

  Fem bygninger er nomineret til Aluminiums Byggeprisen: To forskningsinstitutioner i Lyngby, DTU Fotonik og DTU Life Science & Bioengineering, to kulturbygninger, Experimentarium i København og DOKK1 Urban Mediaspace i Århus, samt Rambølls nye domicil i Esbjerg.

  03-01-2018

  Børsen om Dansk Byggeindustri: Nyt navn og nyt fokus

  Danske Byggematerialer bliver til Dansk Byggeindustri.

  21-12-2017

  Gennemsigtige miljøaftryk på vinduer

  Fremover skal man kunne se, vinduers aftryk på miljøet. Danske Byggematerialer og VinduesIndustrien har sammen fået lavet miljøvaredeklarationer for de fleste danske vinduestyper. Dermed bliver produkternes miljømæssige aftryk synligt for byggebranchen og forbrugere, når der skal bygges nyt eller renoveres, og når vinduerne skal bortskaffes.

  21-12-2017

  Standarder og CE-mærkning – hvordan hænger det sammen?

  CE-mærkning: De færreste ved præcist, hvad CE-mærkningen betyder. Dansk Standard sætter i denne artikel fokus på mærkningen.

  21-12-2017

  Tag ”hinsidan” hvor byggeriet boomer

  Skal du til at byde du på en opgave i Sverige, er det vigtigt at vide, hvilke meromkostninger og pligter det vil medføre. Også når din kunde er en anden dansk virksomhed. En ny Sverigesvejledning fra Dansk Byggeri giver dig svarene.

  01-12-2017

  Sådan sælger du dine byggevarer bedre

  Byggevareproducenter skal blive bedre til at sælge deres varer på funktionalitet og totaløkonomi i hele byggeriets levetid og ikke primært konkurrere på pris! Det var overskriften på et to-dags workshopforløb. Ejendomsinvestor Morten Juul Heding Andersen fra Drost Fonden og Arup & Hvidt tre gav blandt andet tre gode råd til, hvordan byggevareproducenter kan forbedre og målrette sin markeds-dialog.

  01-12-2017

  Få gode råd om persondata

  Dansk Byggeri giver dig tre gode råd til, hvordan du forbereder dig til nye lovkrav om persondata, der træder i kraft til maj 2018. Har du brug for endnu dybere viden om Persondataforordningen, kan du overvære et webinar om emnet. Det kræver, at du er medlem af Dansk Byggeri, da du skal bruge dit log-in.

  01-12-2017

  BR20-krav til vinduer og facader

  De fremtidige energikrav i BR20 til nye bygninger bliver frivillige. Men trafik-, bygnings- g boligminister Ole Birk Olesen fastholder kravene til industriproducerede bygningskomponenter som fx facader, vinduer, døre og ventilation mv.

  01-12-2017

  God prognose for boligbyggeri – og dermed byggevareproducenter

  Boligbyggeriet vil stige med cirka 10 procent i både 2017 og 2018, viser Dansk Byggeris konjunkturanalyse. I 2019 forventes en stigning på cirka seks procent. Boligbyggeriet er dermed fordoblet fra 2014 til 2019. Det vi også få en afsmittende effekt på byggevareproducenter.

  01-12-2017

  Hvordan læses en standard?

  Der findes et hav af standarder. Nogle for små ting, såsom en skrue i en vindmølle, og andre for større ting såsom, hvordan en hel kontorbygning skal bygges. Men hvordan læser man egentlig en standard?