Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  17-08-2017

  Danske byggematerialer byder sig til europæisk

  Danske producenter er indstillet til den prestigefyldte europæiske SME Star Award for udvikling af en innovative og bæredygtig bygningskomponenter. Virksomhederne er medlem af Dansk Byggeri, som bruger anledningen til at opfordre flere til at vise flaget internationalt.

  17-08-2017

  Ny inspiration fra byggefagmesse i udlandet?

  Udenlandske messer er, ligesom studieture, en god kilde til faglig inspiration for både producenter og udførende.

  21-06-2017

  Firmaer dropper Norge

  Omfattende papirarbejde, komplicerede registreringer og fejl i skatteopkrævning er nogle af årsagerne til, at danske virksomheder opgiver et samarbejde med Norge.

  20-06-2017

  Inspirerende studietur til Milano – vækstcentret i Norditalien

  Der har været en pause i studieturene arrangeret i regi af Danske Byggematerialer, men med turen til Milano i St. Bededagsferien blev den tradition genstartet. Turen var en succes, hvis tilbagemeldingerne står til troende.

  20-06-2017

  Sæt turbo på udviklingen af robotter til byggepladsen

  Teknologien vinder større og større indpas på de danske byggepladser, og derfor må virksomhederne forberedes på at modtage den nye teknologi.

  20-06-2017

  Roadmap med relevans for producenter af byggematerialer

  Roadmap viser vej for bygningers rolle i den grønne omstilling. Særlig relevant for medlemmerne af Danske Byggematerialer er afsnittene om ”Miljø og bæredygtighed” og ”Energi og indeklima”.

  20-06-2017

  Bakker op om anbefalinger for cirkulær økonomi

  Regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi er netop kommet med deres anbefalinger. Det handler om, hvordan Danmark kan indfri potentialerne om at gøre affald til sekundære råstoffer, som kan indgå i nye produkter.

  20-06-2017

  Intet folketingsflertal for at indbrudssikre vinduer og døre

  Der er ikke flertal i Folketinget til at lovgive om indbrudssikring af vinduer og døre. Det viste 1. behandlingen onsdag den 24. maj 2017 af Socialdemokratiet, SF og Enhedslistens beslutningsforslag om forebyggelse af indbrud.

  20-06-2017

  Danske Byggematerialer til Folkemøde

  Danske Byggematerialer var på Folkemøde i Allinge på Bornholm for at diskutere indbrudssikring, energikrav til byggekomponenter, og hvad cirkulær økonomi og bæredygtighed vil komme til at betyde for materialeproducenterne.

  20-06-2017

  Få støtte til ny teknologi

  En ny aftale gør det nu muligt for din virksomhed at få støtte til nye teknologier som fx avanceret robotteknologi.