Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  28-09-2018

  Og vinderen af Snedkerprisen er…

  For første gang uddeler Københavns Snedkerlaug en pris som belønner det ’gennemførte håndværk’. Vinderen modtager prisen som anerkendelse for et godt håndværk og en udsøgt fornemmelse for materialernes bidrag.

  28-09-2018

  Tilmed dig en af de fem ekstra pladser til Ledernetværk

  Er du interesseret i videndeling om produktivitet? Vil du høre om andres erfaringer og dele dine egne? Har du brug for inspirerende oplæg om produktivitet? Dansk Byggeindustri har netop åbnet op for fem ekstra pladser til Ledernetværk om produktivitet.

  04-09-2018

  Kom til Ledernetværk om produktivitet i byggeindustrien

  Er du interesseret i videndeling om produktivitet? Vil du høre om andres erfaringer og dele dine egne? Har du brug for inspirerende oplæg om produktivitet? Så har vi to pladser tilbage i Dansk Byggeindustris Ledernetværk om produktivitet.

  04-09-2018

  Robotdag: Reserver den 6. november til robotterne

  På baggrund af et medlemsønske har Dansk Byggeindustri arrangeret endnu en robotdag, hvor du kan blive klogere på fordelene ved at bruge robotter. Arrangementet er gratis for medlemsvirksomheder, og du kan tilmelde dig allerede nu.

  04-09-2018

  Tilbud til medlemmer: Få 50 procent i tilskud til kursustilbud

  Som medlem af Industrisektionen kan du få 50 procent i tilskud til alle Dansk Byggeris kursustilbud. Se tilbuddene her.

  04-09-2018

  Dansk Byggeri: Politikerne svigter de små virksomheder

  Danmarks erhvervsliv er domineret af helt små virksomheder med under 10 ansatte. De udgør 93 procent af samtlige danske virksomheder. Men når politikerne tager initiativer, der skal lette hverdagen for erhvervslivet, bliver de små overset. Det skal der gøres noget ved, mener Dansk Byggeri, der er klar med 12 helt konkrete forslag, som med små midler vil gavne ikke bare mikrovirksomhederne men hele samfundsøkonomien. Dansk Byggeindustri har bidraget til flere af forslagene, og Snedkersektionen står konkret bag forslaget om Administrativ hjælp til ansættelse af lærlinge.

  04-09-2018

  Kom TÆT PÅ ny teknologi

  Fem regionale arrangementer skal i efteråret give inspiration til at tage ny teknologi i anvendelse inden for bygge- og anlægsbranchen. Tilmeld dig gratis til et eller flere arrangementer her.

  04-09-2018

  Konkurrence: Vil du være med til at minimere mængden af affald i byggeriet?

  Realdania og Dansk Design Center har lanceret Circular Construction Challenge – Rethink Waste, der sætter fokus på nye løsninger til at minimere affald i byggeriet. Deltag i konkurrencen ved at indesende dit forslag til, hvordan vi får en verden uden affald.

  21-06-2018

  Her er Danmarks mest erhvervsvenlige kommune

  For første gang bliver en sjællandsk kommune kåret til Danmarks bedste erhvervskommune. I Dansk Byggeris årlige analyse af kommunernes erhvervsvenlighed overhaler Frederikssund i år de midtjyske kommuner, der ellers dominerer top ti i undersøgelsen.

  14-06-2018

  Byggevare-eksport til Storbritannien slår alle rekorder

  Aldrig har dansk byggevareindustri eksporteret mere til Storbritannien, end de gjorde i 2017. Det viser en ny eksportanalyse fra Dansk Byggeri. Tallene for første kvartal i år tyder på, at tendensen fortsætter, og at eksporten vil stige yderligere i 2018.