Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  19-12-2018

  Start det nye år med en it-indsprøjtning

  Tag med den 5. eller 6. februar når Dansk Byggeri for ottende år i træk inviterer til Danmarks største it-messe i samarbejde med BASIT. Denne gang med et endnu større fokus på producenter. Du kan læse mere og se, hvordan du tilmelder dig her.

  17-12-2018

  Robotterne kommer: Reserver den 27. februar til robotdag

  Dansk Byggeindustri har på baggrund af medlemmernes ønske arrangeret endnu en robotdag, hvor du kan blive klogere på fordelene ved at bruge robotter. Arrangementet foregår i Odense, er gratis for medlemsvirksomheder, og du kan tilmelde dig nu.

  06-12-2018

  Tilmeld dig webinar om den nye ferielov

  Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft. I den forbindelse er det vigtig at være skarp på, hvad den nye lov betyder, og hvad du skal gøre i overgangsperioden. Derfor holder Dansk Byggeri webinar den 30. januar 2019.

  06-12-2018

  Få styr på reglerne for beskatning af julegaver

  Julen nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør indkøbet af julegaver til ansatte. Her kan du kort læse, hvad du skal være opmærksom på, og hvor du kan læse mere.

  28-11-2018

  Hvem dækker, hvis det går galt til julefrokosten?

  I flere tilfælde dækker arbejdsgiverens arbejdsskadeforsikring, hvis en ansat kommer til skade til firmajulefrokosten. Læs hvornår forsikringen dækker.

  21-11-2018

  Ud med discount ind med bæredygtig kvalitet i boligen

  En stigende interesse for bæredygtig boligindretning og snedkerlavet inventar sætter en bremseklods i danskernes overforbrug. Billige discountmøbler erstattes af ægte snedkermøbler af god kvalitet med en lang levetid.

  21-11-2018

  Søg støtte til bæredygtige produkter, der skal på markedet

  ”Innovation til marked” har haft deres første ansøgningsfrist, og den næste ligger den 1. januar 2019. Projektet er blot et af mange, der gerne vil hjælpe bæredygtige produkter ud på markedet. Vi har gjort det nemt ved at skrive en kort artikel om tre af dem.

  21-11-2018

  Film: Få en IT-værktøjskasse

  Har din virksomhed brug for IT-værktøjer til fx tidsregistrering, kvalitetssikring, økonomistyring og planlægning? BASIT lancerede i foråret 2018 Byggeriets IT-værktøjskasse, hvor mindre virksomheder med under 15 ansatte kan få hjælp til at finde de rigtige IT-værktøjer til en overkommelig pris. Medlemmer af Dansk Byggeri får 20 procent i rabat hos BASIT. Se filmen her.

  15-11-2018

  Building Awards 2018

  Den 9. november løb Building Awards 2018 af staben. Her kan du læse mere og se, hvem vinderne er.

  02-10-2018

  Blivsnedker.dk skal fortælle unge om snedkernes uddannelser

  En kampagnevideo og store billeder er den nye talsmand for snedkerfaget på blivsnedker.dk. Det nye website guider os på en let og elegant facon gennem snedkerfagets mange karriere- og uddannelsesmuligheder.