Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  26-02-2020

  Hvad sker der med sektioner, regioner og lokalforeninger ved en sammenlægning?

  Dansk Byggeris og DI’s bestyrelser har drøftet en sammenlægning, som medlemmerne nu skal tage stilling til. Læs hvad der sker med sektioner, regioner og lokalforeninger ved en sammenlægning.

  25-02-2020

  Snedkeren - det levende materiales mester

  En arbejdsdag for en snedker er uforudseelig. For om man er inventar-, møbel- eller maskinsnedker, har man med træ at gøre. Et levende materiale, som man ikke arbejder med, men samarbejder med. Til gengæld får man unikke produkter. Det er en af grundene til, at det ældgamle fag oplever fremgang.

  25-02-2020

  Klassisk håndværk forenes med nyeste teknologi

  Med en robot på værkstedet kan de faglærte stenhuggere for alvor slå sig løs med mejslen og koncentrere sig om præcisionsarbejdet med de afgørende detaljer. Dansk Byggeri har været en tur forbi A/S Forenede Stenhuggerieri Hvidovre for at blive klogere på, hvad det giver virksomheden at have en robot med på holdet.

  12-02-2020

  Tyskland giver dansk byggeeksport en syngende lussing

  Bygge- og anlægsbranchens eksport af varer og tjenester til EU-landene tabte pusten i 2019. Nye eksporttal fra Danmarks Statistik viser, at det især er det britiske og tyske marked, der svigter. Helt galt fik det for eksporten til vores største eksportmarked Tyskland, der faldt 44 procent i forhold til året før.

  11-02-2020

  Dansk Byggeri og DI arbejder for sammenlægning

  Dansk Byggeri og Dansk Industri, DI, har gennem længere tid drøftet en sammenlægning af de to organisationer. Drøftelserne er nu så langt, at der ligger et udkast til en aftale, der skal tages stilling til hos Dansk Byggeris og Dansk Industris medlemmer.

  06-02-2020

  Aluminiumsbygning på 29 etager løber med eftertragtet pris

  Det er nok højden på 29 etager, der springer mest i øjnene på de fleste, der passerer tårnbygningen Nordbro på Nørrebro i København. Men den smukke og spektakulære aluminiumsbygning udmærker sig samtidig ved så mange arkitektoniske detaljer, at arkitektfirmaet Arkitema Architects, der har tegnet bygningen, løber med den eftertragtede Aluminium Byggeprisen 2020.

  03-02-2020

  Bedre energimærker kan spare klimaet for enorme mængder CO2

  Husejerne kan spare klimaet for lige knap en million ton CO2 hvert år, hvis husenes energimærker bliver forbedret med bare et enkelt trin. Det viser en ny analyse fra Dansk Byggeri, der opfordrer både den finansielle sektor og politikerne til i højere grad at favorisere husejere økonomisk, hvis de energirenoverer deres bolig.

  20-12-2019

  Se, hvor mange penge din kommune har brugt på veje, skoler og plejehjem

  Køge, Ærø og Gentofte har årligt investeret op til 5.500 kroner. pr. indbygger i ny asfalt, rådhuse, plejehjem og skoler, mens Brønderslev, Langeland og Guldborgsund kun har brugt tusind kr. pr. indbygger. Læs Dansk Byggeris nye analyse og se, hvor mange penge din kommune bruger.

  20-12-2019

  En professionel bestyrelse skal hjælpe DYFA ud i verden

  Medlemsvirksomheden DYFA vil indtage nye markeder med en professionel bestyrelse. Derfor indgik DYFA via Dansk Byggeri et samarbejde med ASNET Board, som hjælper med rekruttering af professionelle bestyrelsesmedlemmer. Læs hvordan DYFA fandt de helt rigtige kompetencer.

  04-12-2019

  Hvilken type snedker er du?

  Er du til computer og robotter, kvalitet, teknik og teamwork eller vil du lave møbler i verdensklasse? Tag testen og få svaret på om du matcher bedst med en maskin-, møbel eller bygningssnedker.