Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  28-01-2015

  Hvem skal vinde årets Aluminium Byggepriser?

  I 2015 skal der uddeles to priser, som skal honorere intelligent og innovativ brug af aluminium i byggeri. Bag priserne står Alufacadesektionen i Dansk Byggeri og Aluminium Danmark i Dansk Industri

  15-01-2015

  Ecobuild 2015 i London

  Ambassaden i London og Væksthus Midtjylland arrangere sammen en dansk stand samt besøg på Ecobuild 2015 i London

  15-01-2015

  Informationsdage i januar – finansiering af nye energiteknologier

  Hvordan kan danske virksomheder blive bedre rustet til at udvikle og afsætte grønne løsninger? Det får du svar på, når EUDP, DI, Dansk Energi og Scanenergi Solutions afholder informationsdage i København og Vejle den 22. og 27. januar

  15-01-2015

  Landets bedste lærlinge kåret ved rekordstort DM i Skills

  Danmarksmestrene i 36 fag fra erhvervsuddannelserne blev lørdag den 10. januar kåret efter tre dages intense konkurrencer i København. Over 300 deltagere blev fulgt nøje af de 68.000 besøgende, og DM i Skills blev dermed det suverænt største uddannelsesevent nogensinde

  08-01-2015

  Dansk Byggeris nye app Find&Kontakt

  Nu kan du hente Dansk Byggeris nye app Find&Kontakt. Med app’en får du hurtig adgang til kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Dansk Byggeri samt bestyrelsesformænd i regioner, sektioner, interessegrupper osv. Læs mere her

  16-12-2014

  Praktisk udbudsret - en grundlæggende forståelse af udbudsprocessen

  Dansk Byggeri holder gå-hjem møde fem forskellige steder i landet i januar måned, hvor du kan få en grundlæggende forståelse af tilbudsloven og de begreber og principper, der arbejdes med inden for udbudsretten

  13-12-2014

  London Build 2015

  London Build er en ny byggefagmesse, der koncentrerer sig udelukkende om London og Sydengland. Messen afholdes i dagene 18.-19.juni 2015 i O2 Arenaen i London

  08-12-2014

  Ny Sverigesvejledning for byggeriet

  Selvom Danmark og Sverige er nabolande, er der store forskelle på lovgivning og praksis. Dansk Byggeris nye vejledning skal hjælpe danske virksomheder med at navigere bedst muligt på det svenske marked