Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  20-03-2020

  Har du gods, der skal krydse grænsen?

  Vi får løbende en række spørgsmål ved eksport/import af både varer og tjenester. Sidstnævnte særligt i forhold til medarbejderes vilkår.

  20-03-2020

  Dansk Byggeri tager godt imod EU’s plan for cirkulær økonomi

  EU-Kommissionen er kommet med den første overordnede plan for cirkulær økonomi. Udspillet er første skridt mod egentlige krav til genanvendelse af materialer i blandt andet byggevarer i EU-landene. Et positivt skridt, mener Dansk Byggeri. Men det er vigtigt at inddrage producenterne af byggevarer i det videre arbejde.

  19-03-2020

  Livline til selvstændige kommer i sidste øjeblik

  Dansk Byggeri mener, at det er på høje tid, at der nu kommer en krisepakke til selvstændige. Men at der skal mere til i den kommende tid for at hjælpe de helt små virksomheder gennem krisen. De selvstændige erhvervsdrivende er blandt dem, der er allerhårdest ramt af coronapandemien.

  19-03-2020

  Dansk Byggeri vil have åbnet portene til landets genbrugspladser

  De seneste dage er flere og flere genbrugspladser blevet lukket for virksomheder, der i deres daglige arbejde har brug for at komme af med store mængder af affald. Men nu opfordrer Kommunernes Landsforening alle kommuner til at holde mindst én genbrugsplads åben for virksomhederne. En opfordring, som Dansk Byggeri bakker 100 procent op om.

  18-03-2020

  Byggerier kan fortsætte trods forsamlingsforbud

  Det nye forbud mod, at man er mere end 10 mennesker sammen offentligt gælder ikke byggepladser. Det oplyser Dansk Byggeri, der opfordrer virksomheder og ansatte til at tage en række forholdsregler for at undgå, at medarbejdere og andre bliver udsat for smitte med coronavirus.

  18-03-2020

  Fremryk offentlige byggeprojekter og reparationer

  Dansk Byggeri opfordrer stat, regioner og kommuner til at fremrykke investeringer i for eksempel vedligeholdelse af veje og anlæg og at sætte reparationer af skoler og andre bygninger, der ellers var planlagt til sommerferien, i gang tidligere. Det vil kunne medvirke til, at bygge- og anlægsvirksomhederne kan begrænse omfanget af afskedigelser som følge af coronapandemien.

  17-03-2020

  Overenskomsten for op mod 60.000 medarbejdere i byggeriet på plads

  Dansk Byggeri blev tidligt tirsdag morgen enige med 3F Byggegruppen om en treårig overenskomstaftale. Den betyder, at virksomhederne nu kan fokusere på at bringe virksomheder og medarbejdere sikkert gennem den alvorlige krise, Danmark befinder sig i på grund af coronavirus.

  16-03-2020

  Coronavirus spørgsmål og svar

  Dansk Byggeri har etableret et område på hjemmesiden, hvor du kan få svar på de mange spørgsmål, som Corona-virussen rejser. Hjemmesiden bliver løbende opdateret, så du kan holde dig orienteret.

  12-03-2020

  I samråd med Dansk Byggeri har sektionen besluttet at suspendere generalforsamlingen berammet til den 18. marts 2020.

  Vi vender tilbage med tidspunktet for afholdelse af generalforsamlingen, når der er overblik over coronasituationen.

  28-02-2020

  Tag med på studietur til Dublin

  Dansk Byggeindustri inviterer medlemmer og associerede medlemmer i Dansk Byggeindustri til at deltage i årets studietur, som går til Dublin fra torsdag den 4.- lørdag den 6. juni 2020. Tilmeldingfrist: Mandag den 10. marts 2020 til den nuværende pris.