Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  28-11-2018

  Hvem dækker, hvis det går galt til julefrokosten?

  I flere tilfælde dækker arbejdsgiverens arbejdsskadeforsikring, hvis en ansat kommer til skade til firmajulefrokosten. Læs hvornår forsikringen dækker.

  21-11-2018

  Ud med discount ind med bæredygtig kvalitet i boligen

  En stigende interesse for bæredygtig boligindretning og snedkerlavet inventar sætter en bremseklods i danskernes overforbrug. Billige discountmøbler erstattes af ægte snedkermøbler af god kvalitet med en lang levetid.

  21-11-2018

  Søg støtte til bæredygtige produkter, der skal på markedet

  ”Innovation til marked” har haft deres første ansøgningsfrist, og den næste ligger den 1. januar 2019. Projektet er blot et af mange, der gerne vil hjælpe bæredygtige produkter ud på markedet. Vi har gjort det nemt ved at skrive en kort artikel om tre af dem.

  21-11-2018

  Film: Få en IT-værktøjskasse

  Har din virksomhed brug for IT-værktøjer til fx tidsregistrering, kvalitetssikring, økonomistyring og planlægning? BASIT lancerede i foråret 2018 Byggeriets IT-værktøjskasse, hvor mindre virksomheder med under 15 ansatte kan få hjælp til at finde de rigtige IT-værktøjer til en overkommelig pris. Medlemmer af Dansk Byggeri får 20 procent i rabat hos BASIT. Se filmen her.

  15-11-2018

  Building Awards 2018

  Den 9. november løb Building Awards 2018 af staben. Her kan du læse mere og se, hvem vinderne er.

  02-10-2018

  Blivsnedker.dk skal fortælle unge om snedkernes uddannelser

  En kampagnevideo og store billeder er den nye talsmand for snedkerfaget på blivsnedker.dk. Det nye website guider os på en let og elegant facon gennem snedkerfagets mange karriere- og uddannelsesmuligheder.

  28-09-2018

  Og vinderen af Snedkerprisen er…

  For første gang uddeler Københavns Snedkerlaug en pris som belønner det ’gennemførte håndværk’. Vinderen modtager prisen som anerkendelse for et godt håndværk og en udsøgt fornemmelse for materialernes bidrag.

  28-09-2018

  Tilmed dig en af de fem ekstra pladser til Ledernetværk

  Er du interesseret i videndeling om produktivitet? Vil du høre om andres erfaringer og dele dine egne? Har du brug for inspirerende oplæg om produktivitet? Dansk Byggeindustri har netop åbnet op for fem ekstra pladser til Ledernetværk om produktivitet.

  04-09-2018

  Kom til Ledernetværk om produktivitet i byggeindustrien

  Er du interesseret i videndeling om produktivitet? Vil du høre om andres erfaringer og dele dine egne? Har du brug for inspirerende oplæg om produktivitet? Så har vi to pladser tilbage i Dansk Byggeindustris Ledernetværk om produktivitet.

  04-09-2018

  Robotdag: Reserver den 6. november til robotterne

  På baggrund af et medlemsønske har Dansk Byggeindustri arrangeret endnu en robotdag, hvor du kan blive klogere på fordelene ved at bruge robotter. Arrangementet er gratis for medlemsvirksomheder, og du kan tilmelde dig allerede nu.