Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  07-01-2016

  Systemleverancer vinder mere og mere indpas i byggeriet

  Byggeriet anvender systemleverancer i mange sammenhænge. Der er nemlig øget efterspørgsel efter effektiv leverancestyring og behov for at sikre levering og montering i ensartet kvalitet

  07-01-2016

  Debatmøde om systemleverancer

  Danske Byggematerialer inviterer til debatmøde d. 26 januar 2016 - du kan stadig nå at tilmelde dig!

  07-01-2016

  Sammen om praktikpladser

  Flere kommuner dropper deres sociale klausuler til fordel for partnerskabsaftaler, fordi partnerskabsaftalerne er langt mere fleksible og effektive end sociale klausuler.

  07-01-2016

  Grøn BoligJob-ordning frem til 31.12.2017

  Boligejerne kan bruge den nye BoligJob-ordning til at energiforbedre og klimasikre. Fradraget for håndværksarbejde og serviceydelser ændres

  06-01-2016

  Udnyt væksten i Sverige. Kom til markedsbesøg 5. - 7. april 2016

  Væksten på det svenske bygge- og anlægsmarked er rekordhøj og den stærkeste i Skandinavien. 2016 samt 2017 tegner til at blive nye rekordår for investeringer i sektoren. Men har du indblik i Sverige?

  06-01-2016

  ECOBUILD 2016: Find kunderne på én af verdens største byggemesser

  Den 8.- 10. marts løber én af verdens største byggemesser af stablen i England. Hvis du vil med, hjælper Enterprise Europe Network dig med at finde potentielle kunder, leverandører, samarbejds- eller projektpartnere. Derudover får du gratis adgang til messen. Læs mere her

  06-01-2016

  Paradigmeskifte: Tænk bygninger som en del af energisystemet

  Der er brug for en ny tankegang hos politikere, embedsmænd og i forsyningssektoren. Bygninger skal med i energikommissionen og genforhandlingen af energiaftalen fra 2012. Sker det ikke, ryger en forudsætning for den grønne omstilling

  06-01-2016

  Omsætningsvækst bekræfter 2015 som et godt år for byggeriet

  Bygge- og anlægsbranchen omsatte i de første 11 måneder af 2015 for 7,2% mere på hjemmemarkedet end i 2014. Ifølge Dansk Byggeri falder det facit fint i tråd med den pæne fremgang i byggebeskæftigelsen på 4,8

  06-01-2016

  Misvisende tal

  I dagbladet Licitationen blev der d. 15. januar 2016 bragt en leder, hvori der argumenteres for, hvorledes cheføkonom for Dansk Byggeri, Bo Sandberg, har ret i sin udtalelse om, at det ikke er manglende konkurrence, der er årsag til den lave vækst i byggeriets produktivitet. Læs hele lederen her

  06-01-2016

  Messer og kursustilbud

  Udenlandske messer er ligesom studieture en god kilde til faglig inspiration for både producenter og udførende. Derudover tilbyder Dansk Byggeri en bred vifte af kurser og uddannelser målrettet bygge- og anlægsbranchens udfordringer og hverdag. Hold dig opdateret på messerne og de mange tilbud her