Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  09-12-2015

  Orienteringsmøde om de væsentligste ændringer i BR2015

  Det nye bygningsreglement, BR2015 erstatter BR2010 med en ca. ½ års overgangsperiode, dvs. tidligst den 31. december 2015. Læs mere om orienteringsmøderne om det nye bygningsreglement her

  25-11-2015

  Virksomhedsbesøg

  Danske Byggematerialer har for nyligt været på besøg i det nordjyske

  17-11-2015

  Retsforbehold skaber ulige vilkår på det indre marked

  Den 3. december skal danskerne stemme ja eller nej til at ændre retsforbeholdet til en tilvalgsordning. Dansk Erhverv og Dansk Byggeri er glade for, at vi får mulighed for at gøre op med retsforbeholdet, som vi kender det

  12-11-2015

  Fornuftig grøn boligjob-ordning

  Dansk Byggeri glæder sig over, at der nu er kommet klarhed over, hvilke håndværkerydelser danskerne næste år kan få fradrag for. Den nye grønne boligjob-ordning er fornuftig og indeholder både rådgivning og klimasikring

  12-11-2015

  Har du fundet os på LinkedIn?

  Danske Byggematerialer er kommet LinkedIn. På siden deler vi relevante nyheder og pressemeddelelser med vores medlemmer, samarbejdspartnere og andre interesserede følgere.

  12-11-2015

  Omsætningsvækst i byggeriet

  Det foreløbige facit for bygge- og anlægsbranchens indenlandske omsætning i de første tre kvartaler af 2015 blev en nominel vækst på 7,3 pct. Det stemmer fint overens med Dansk Byggeris forventninger

  12-11-2015

  Overenskomstfravigende aftaler

  Vidste du, at medlemmer af Dansk Byggeri kan gøre brug af overenskomsternes bestemmelser om forsøgsordninger? Det betyder, at du lokalt kan lave overenskomstfravigende aftaler med dine medarbejdere om arbejdstider, nedmanding i akkord eller noget helt tredje. Læs mere her

  12-11-2015

  Stående byggepanel skal sikre kvalitet

  Dansk Byggeri er gået i spidsen for etablering af et såkaldt Stående Byggepanel, der skal være med til at sikre, at vi fremover undgår ulødige byggematerialer. Initiativet kommer på baggrund af den aktuelle sag om de fugtsugende MgO-plader

  12-11-2015

  Danmark skal føre an i bæredygtigt byggeri

  Klima-, energi- og bygningsministeren vil have Danmark i front på markedet for bæredygtige løsninger i byggeriet. Også Dansk Byggeri ser et stort potentiale og forventer, at markedet for bæredygtigt byggeri vil vokse

  12-11-2015

  Var du med til Building Green?

  På Building Green messen i Forum d. 28. og 29. oktober var der mulighed for at høre om den nyeste viden indenfor bæredygtige og energieffektive bygninger. Til messen stod Danske Byggematerialer under Dansk Byggeri for en debat, hvor der blev snakket om grønt byggeri og genbrugsmaterialer