Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  12-11-2015

  Stående byggepanel skal sikre kvalitet

  Dansk Byggeri er gået i spidsen for etablering af et såkaldt Stående Byggepanel, der skal være med til at sikre, at vi fremover undgår ulødige byggematerialer. Initiativet kommer på baggrund af den aktuelle sag om de fugtsugende MgO-plader

  12-11-2015

  Danmark skal føre an i bæredygtigt byggeri

  Klima-, energi- og bygningsministeren vil have Danmark i front på markedet for bæredygtige løsninger i byggeriet. Også Dansk Byggeri ser et stort potentiale og forventer, at markedet for bæredygtigt byggeri vil vokse

  12-11-2015

  Var du med til Building Green?

  På Building Green messen i Forum d. 28. og 29. oktober var der mulighed for at høre om den nyeste viden indenfor bæredygtige og energieffektive bygninger. Til messen stod Danske Byggematerialer under Dansk Byggeri for en debat, hvor der blev snakket om grønt byggeri og genbrugsmaterialer

  12-11-2015

  Gratis infomøder i hele landet

  Har du planer om at udvide din virksomhed eller købe en ny? Kræver det mere finansiering, end din bank kan komme med? Så kan Vækstfonden måske hjælpe

  06-10-2015

  Building Green 2015

  Skal du med til Building Green, der afholdes d. 28. – 29. oktober 2015 i Forum København?

  06-10-2015

  Dansk Byggeri Messe 2015

  Kom til Dansk Byggeri Messe og se, hvordan du kan få mest udbytte af dit medlemskab hos Dansk Byggeri. Den 11. og 12. november 2015 samler vi vores bedste tilbud og ydelser - både dem vi selv tilbyder og de ydelser, som tilbydes gennem vores samarbejdspartnere

  06-10-2015

  Dansk Byggeri ser plusser og minusser i regeringens finanslovsforslag

  Dansk Byggeri anerkender regeringens behov for at se situationen an. Der er dog også behov for at holde ambitionerne på højt niveau, når det handler om at fremtidssikre vores uddannelsesbehov og infrastruktur ikke mindst af hensyn til erhvervslivet

  06-10-2015

  Få succes med din eksport

  Overvejer du at prøve kræfter med et nyt marked uden for Danmarks grænser? Eller har du gjort dig de første erfaringer og ønsker at blive skarpere end dine konkurrenter? Så er denne workshop noget for dig – sæt kryds i kalenderen den 27. oktober 2015

  06-10-2015

  Følger du Danske Byggematerialer på LindkedIn?

  Danske Byggematerialer er nu på LinkedIn. Vi glæder os til at dele relevante nyheder og pressemeddelelser med vores medlemmer, samarbejdspartnere og andre interesserede følgere.

  06-10-2015

  Løn som fortjent

  Strømmen af flygtninge fra Syrien, Eritrea og andre lande har sat gang i en vigtig diskussion, der berører kernen i den nærmest sakrosankte danske arbejdsmarkedsmodel