Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  07-01-2016

  Sammen om praktikpladser

  Flere kommuner dropper deres sociale klausuler til fordel for partnerskabsaftaler, fordi partnerskabsaftalerne er langt mere fleksible og effektive end sociale klausuler.

  07-01-2016

  Grøn BoligJob-ordning frem til 31.12.2017

  Boligejerne kan bruge den nye BoligJob-ordning til at energiforbedre og klimasikre. Fradraget for håndværksarbejde og serviceydelser ændres

  06-01-2016

  Udnyt væksten i Sverige. Kom til markedsbesøg 5. - 7. april 2016

  Væksten på det svenske bygge- og anlægsmarked er rekordhøj og den stærkeste i Skandinavien. 2016 samt 2017 tegner til at blive nye rekordår for investeringer i sektoren. Men har du indblik i Sverige?

  06-01-2016

  ECOBUILD 2016: Find kunderne på én af verdens største byggemesser

  Den 8.- 10. marts løber én af verdens største byggemesser af stablen i England. Hvis du vil med, hjælper Enterprise Europe Network dig med at finde potentielle kunder, leverandører, samarbejds- eller projektpartnere. Derudover får du gratis adgang til messen. Læs mere her

  06-01-2016

  Paradigmeskifte: Tænk bygninger som en del af energisystemet

  Der er brug for en ny tankegang hos politikere, embedsmænd og i forsyningssektoren. Bygninger skal med i energikommissionen og genforhandlingen af energiaftalen fra 2012. Sker det ikke, ryger en forudsætning for den grønne omstilling

  06-01-2016

  Omsætningsvækst bekræfter 2015 som et godt år for byggeriet

  Bygge- og anlægsbranchen omsatte i de første 11 måneder af 2015 for 7,2% mere på hjemmemarkedet end i 2014. Ifølge Dansk Byggeri falder det facit fint i tråd med den pæne fremgang i byggebeskæftigelsen på 4,8

  06-01-2016

  Misvisende tal

  I dagbladet Licitationen blev der d. 15. januar 2016 bragt en leder, hvori der argumenteres for, hvorledes cheføkonom for Dansk Byggeri, Bo Sandberg, har ret i sin udtalelse om, at det ikke er manglende konkurrence, der er årsag til den lave vækst i byggeriets produktivitet. Læs hele lederen her

  06-01-2016

  Messer og kursustilbud

  Udenlandske messer er ligesom studieture en god kilde til faglig inspiration for både producenter og udførende. Derudover tilbyder Dansk Byggeri en bred vifte af kurser og uddannelser målrettet bygge- og anlægsbranchens udfordringer og hverdag. Hold dig opdateret på messerne og de mange tilbud her

  06-01-2016

  Det skal bygges væk!

  2015 blev endnu et år, hvor de økonomiske forventninger ikke blev indfriet. Ganske vist går arbejdsmarkedet frem, men BNP-væksten er så anæmisk, at det er for tidligt at tale om et decideret opsving. I denne økonomiske nytårsudtalelse udtrykker Dansk Byggeri især bekymring for investeringerne i 2016

  06-01-2016

  Byggeriet får sit videncenter for miljøfarlige stoffer

  Efter flere års forberedende sagsbehandling er det lykkedes Dansk Byggeri at rejse midler til et kommende videncenter for håndtering og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald. Centeret støttes af Miljø- og Fødevareministeriet, Realdania og Grundejernes Investeringsfond