Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  16-01-2017

  Kommunale genbrugspladser er nødvendige

  Regeringen er på vej med en ny forsyningsstrategi, og der bliver i denne bl.a. lagt op til, at de kommunale genbrugspladser fremadrettet skal være lukket land for virksomheder, der i stedet skal lave en aftale med et privat firma om håndtering af affald

  16-01-2017

  Prisen afgør antallet af lærepladser

  45 procent af byggevirksomhederne ville ansætte flere lærlinge, hvis det kostede mindre. Det viser en ny spørgeundersøgelse fra Dansk Byggeri, der peger på, at lærlingelønnen har nået et niveau, hvor særligt de små virksomheder har svært ved at være med

  16-01-2017

  Nem vej til de bedste it-værktøjer for din virksomhed

  Bygge- og anlægsbranchen er kommet med på det digitale tog, og det betyder, at it-leverandører udvikler flere og flere værktøjer til brug for virksomheder og deres ansatte. På Dansk Byggeris årlige it-messe, kan du blive guidet i at finde de bedste værktøjer til netop din virksomhed

  16-01-2017

  Brug robotter til det tunge og slidsomme i byggeriet

  Hvis vi automatiserede de tunge løft og de mest ensformige opgaver, ville mange problemer være løst. Håndværkere kan bygge bedre og hurtigere og sundere med robothjælp

  16-01-2017

  Kursus: Bliv skarp til at bruge digitale værktøjer

  Nye kurser ruster dig til at kunne navigere, arbejde og udføre opgaver på digitale platforme

  16-01-2017

  Kursus for lærlinge

  Få rustet jeres lærlinge til en hverdag i bygge- og anlægsbranchen

  27-10-2016

  Leder oktober 2016

  Samarbejde på tværs af grænser giver konkurrenceevne

  27-10-2016

  Byggeriets eksport er stigende

  Dansk Byggeri har offentliggjort eksporttal, som giver overblik over, hvordan udviklingen på eksportmarkederne er forløbet på bagkanten af den krise, som vores nabolande er kommet hurtigere igennem end Danmark

  27-10-2016

  Materialeproducenter får hård konkurrence fra Kina

  Mens den danske eksport af byggematerialer stort set ligger fladt, buldrer den tilsvarende eksport fra Kina opad. Branchedirektør i Danske Byggematerialer, Jette Snoer, følger udviklingen nøje, og den er heldigvis ikke kun problematisk og bekymrende

  27-10-2016

  Byggeriet bidrager stort til grøn omstilling

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at opgaver som fx energirenovering, affaldssortering og spildevandshåndtering sidste år gav en omsætning på 21 milliarder kroner og 13.500 arbejdspladser i bygge- og anlægsbranchen. Det svarer til 11 procent af alle grønne varer og tjenester