Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  21-04-2016

  Bedre Bundlinje 3.0: Gå-hjem-møder

  Dansk Byggeri fortsætter nu Bedre Bundlinje i samarbejde med 3F.

  21-04-2016

  Byggeri: Høje måltal nødvendige

  I en artikel i Børsen d. 21 april 2016 bliver adm. direktør i Dansk Byggeri, Lars Storr-Hansen, nævnt i forbindelse med problematikken omkring udlicitering af de offentlige arbejdsopgaver

  21-04-2016

  Byggeriet kan høste på gymnasiereform

  Regeringen har spillet ud med den ventede gymnasiereform, og hos Dansk Byggeri glæder man sig over, at karakterkrav bliver et centralt element. Det bør ifølge Dansk Byggeri også bidrage til at hæve niveauet på erhvervsuddannelserne

  21-04-2016

  Har du styr på den nye grønne BoligJob-ordning?

  I 2016 og 2017 er håndværkerfradraget grønt, og derfor er det nu energi- og klimavenlige investeringer, der giver fradrag. Få et overblik over det grønne håndværkerfradrag, inden du går i gang med dit næste boligprojekt

  21-04-2016

  Hvem har bolig og arbejde til flygtninge?

  Hvis der skal være både tag over hovedet og et job til de mange flygtninge, som Danmark skal integrere i de kommende år, så er det ikke lige meget hvor i landet, vi placerer dem. En ny analyse peger på store dele af Midtjylland, Trekantsområdet og den østlige del af Sjælland som oplagte områder

  21-04-2016

  Lad tyskerne købe sommerhuse

  Der er over 11.000 sommerhuse til salg i øjeblikket. Det er mere end tre gange så mange som i 2004. Især i Nordjylland, Sydjylland og på Bornholm er der mange Til-salg-skilte i sommerhusområderne. Lad udlændinge købe sommerhuse, så der igen kommer gang i salget, lyder opfordringen fra Dansk Byggeri

  21-04-2016

  Manglende garanti kan blive dyrt for boligejere

  Et byggeprojekt er ofte en større investering. Alligevel vælger mange boligejere at gamble med deres penge ved at bruge en håndværker, som ikke kan give garanti for det arbejde, de udfører. Det kan blive en dyr affære

  21-04-2016

  Vejledning om anvendelse af EU's frihandelsaftaler

  Læs her hvordan du bruger EU's frihandelsaftaler og sparer told-omkostningerne

  04-04-2016

  Tålmodighed giver succes på det tyske marked

  Opskriften på succes i Tyskland er tålmodighed. Det kræver nemlig tid at sætte sig ind i regler og vinde kundernes tillid. Men når forarbejdet er gjort, kan succesen blive stor, lyder det fra Dansk Byggeri.

  17-03-2016

  Flygtningeaftale - det muliges kunst

  Dansk Byggeri er optaget af viljen til at levere ved trepartsforhandlingerne. Dansk Byggeri anerkender derfor resultatet, som viser, at der har været både forståelse for og evne til at levere på flygtningeudfordringen i forhandlingerne