Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  12-05-2016

  Fortidens synder spøger

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af konkurser i bygge- og anlægsbranchen stadig er ganske højt. I april måned gik 95 virksomheder konkurs. En del konkurser skyldes dog gammel skattegæld, som burde være inddrevet tidligere - og derfor burde nogle virksomheder også være begæret konkurs tidligere

  12-05-2016

  Nye muligheder for ’mikro’-virksomheder

  Når fx de energimæssige egenskaber skal bestemmes og deklareres, på eksempelvis en DoP (deklaration of Performance), CE-, DVV- eller energimærkningsordningen A-G, har det hidtil været meldt ud at beregningerne skal være udført hos et notificeret organ, som fx Teknologisk Institut eller tilsvarende udenlandske institutter.

  12-05-2016

  Tænk i andre baner med udviklingsbistanden

  DEBAT: Med de knappe økonomiske ressourcer må der tænkes i andre baner end den traditionelle udviklingsbistand. Kig i stedet på Danida Business Finance (DBF), skriver Henriette Thuen, international chef i Dansk Byggeri.

  12-05-2016

  Taksøe viser gode takter, men djævlen er i detaljen

  Danmark skal fremover prioritere de kommercielle interesser og eksportindsatsen højere. Det er et af budskaberne i Taksøes udredning. Det budskab bakker Dansk Byggeri op om

  12-05-2016

  Forretning i bæredygtigt byggeri torsdag den 26. maj

  Fem fynske byggerier efterspørger potentielle leverandørers forslag til bæredygtige/miljøvenlige materialer.

  12-05-2016

  NordBau – det nordtyske forum i årets rytme

  NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri og er siden 1956 blevet afholdt hvert år i Neumünster. Næste gang er 7.- 11. september 2016. I 2015 fejrede den danske fællesstand 40-års jubilæum, og i den anledning var Hans Kongelige Højhed Prins Joachim med til at åbne messen.

  22-04-2016

  Pas på pundet!

  Har du kunder i England, så skal du lige være opmærksom på pundet. Englænderne skal stemme om det britiske medlemskab af EU den 23. juni i år, og det kan give nogle udsving på pundet, som kan give tab, hvis man ikke sikrer sig

  21-04-2016

  29 procent flere konkurser i byggeriet

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der var 61 konkurser i marts måned i bygge- og anlægsbranchen. Det bringer antallet af konkurser i løbet af de seneste 12 måneder op på 703 – en stigning på 29 procent i forhold til ét år tidligere

  21-04-2016

  Bedre Bundlinje 3.0: Gå-hjem-møder

  Dansk Byggeri fortsætter nu Bedre Bundlinje i samarbejde med 3F.

  21-04-2016

  Byggeri: Høje måltal nødvendige

  I en artikel i Børsen d. 21 april 2016 bliver adm. direktør i Dansk Byggeri, Lars Storr-Hansen, nævnt i forbindelse med problematikken omkring udlicitering af de offentlige arbejdsopgaver