Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  12-05-2016

  Få en gratis dag med Bedre Bundlinje-teamet

  Dansk Byggeri fortsætter nu Bedre Bundlinje i samarbejde med 3F.

  12-05-2016

  Flest lærepladser i Jylland

  En ny opgørelse viser, at der er kortere mellem praktikpladserne på Fyn og i store dele af Jylland, end på Sjælland. Men hvis flere unge fra fx København og Høje Taastrup tør flytte på landet, er der gode muligheder for, at de kan skifte skolepraktikken ud med en rigtig læreplads, lyder vurderingen fra Dansk Byggeri

  12-05-2016

  Fortidens synder spøger

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af konkurser i bygge- og anlægsbranchen stadig er ganske højt. I april måned gik 95 virksomheder konkurs. En del konkurser skyldes dog gammel skattegæld, som burde være inddrevet tidligere - og derfor burde nogle virksomheder også være begæret konkurs tidligere

  12-05-2016

  Nye muligheder for ’mikro’-virksomheder

  Når fx de energimæssige egenskaber skal bestemmes og deklareres, på eksempelvis en DoP (deklaration of Performance), CE-, DVV- eller energimærkningsordningen A-G, har det hidtil været meldt ud at beregningerne skal være udført hos et notificeret organ, som fx Teknologisk Institut eller tilsvarende udenlandske institutter.

  12-05-2016

  Tænk i andre baner med udviklingsbistanden

  DEBAT: Med de knappe økonomiske ressourcer må der tænkes i andre baner end den traditionelle udviklingsbistand. Kig i stedet på Danida Business Finance (DBF), skriver Henriette Thuen, international chef i Dansk Byggeri.

  12-05-2016

  Taksøe viser gode takter, men djævlen er i detaljen

  Danmark skal fremover prioritere de kommercielle interesser og eksportindsatsen højere. Det er et af budskaberne i Taksøes udredning. Det budskab bakker Dansk Byggeri op om

  12-05-2016

  Forretning i bæredygtigt byggeri torsdag den 26. maj

  Fem fynske byggerier efterspørger potentielle leverandørers forslag til bæredygtige/miljøvenlige materialer.

  12-05-2016

  NordBau – det nordtyske forum i årets rytme

  NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri og er siden 1956 blevet afholdt hvert år i Neumünster. Næste gang er 7.- 11. september 2016. I 2015 fejrede den danske fællesstand 40-års jubilæum, og i den anledning var Hans Kongelige Højhed Prins Joachim med til at åbne messen.

  22-04-2016

  Pas på pundet!

  Har du kunder i England, så skal du lige være opmærksom på pundet. Englænderne skal stemme om det britiske medlemskab af EU den 23. juni i år, og det kan give nogle udsving på pundet, som kan give tab, hvis man ikke sikrer sig

  21-04-2016

  29 procent flere konkurser i byggeriet

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der var 61 konkurser i marts måned i bygge- og anlægsbranchen. Det bringer antallet af konkurser i løbet af de seneste 12 måneder op på 703 – en stigning på 29 procent i forhold til ét år tidligere