Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  27-10-2016

  Konference: Vejen til det bygbare projekt

  Mange bygherrer oplever, at afstanden fra den oprindelige idé til det færdige byggeri vokser. Konferencen ser nærmere på, hvad der sker, og hvad kan man gøre. Konferencen finder sted i København tirsdag og onsdag den 22. og 23. november 2016

  27-10-2016

  Arbejdsmiljø set fra egen hjelm

  Snedkersektionen i Dansk Byggeri har i samarbejde med Byggegruppen i 3F skabt en film om arbejdsmiljø

  27-10-2016

  Nye vejledninger om byggeaffald

  Byggeaffald kan indeholde miljøfarlige stoffer, og på mange byggepladser bliver affaldet ikke behandlet korrekt i dag. Derfor udgiver Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald (VHGB) nu fire nye vejledninger om emnet

  27-10-2016

  Vælg den rigtige vinduesløsning

  Både boligejere og håndværkere kan nu blive klogere på, hvilke vinduer man bør vælge, når tiden er inde til at skifte de gamle ud, og man samtidig ønsker at minimere risikoen for indvendig kondens på vinduernes karm og ramme. En ny pjece fra Dansk Byggeri hjælper boligejeren på vej

  19-09-2016

  Leder september 2016

  Danske byggematerialer bidrager i høj grad til den grønne dagsorden

  19-09-2016

  Husk at tilmelde dig Building Green-konferencen

  Vi nærmer os med hastige skridt dette års Building Green-konference, som giver dig gratis adgang til alt det nyeste inden for grønt byggeri. Det sker, når Forum i København slår dørene op den 2. og 3. november 2016

  19-09-2016

  EKF sikrer innovative SMV'er adgang til billigere kreditter

  EKF Danmarks Eksportkredit har netop underskrevet en aftale med Den Europæiske Investeringsfond, som betyder, at EKF fremover kan kautionere for kreditter til innovative danske eksportvirksomheder til lavere præmiesatser end sædvanligt.

  15-09-2016

  Ny vejledning kan spare virksomheder for penge og besvær

  Der er gode muligheder for at fylde ordrebogen med opgaver i Tyskland, hvor vækstraterne og boligbyggeriet buldrer derudaf. Men belært af halvfemsernes fejltagelser bør byggevirksomheder forberede sig grundigt - og her er den nye Tysklandsvejledning fra Dansk Byggeri et godt værktøj

  15-09-2016

  Tilbudslister.dk går i luften

  Digitale hjælpemidler kan spare mange ressourcer i byggeriet. Med en ny webapplikation bliver tilbudsprocessen nu nemmere. Tilmeld dig til konference den 19. september, hvor tilbudsliste-applikationen lanceres

  15-09-2016

  Byg Garanti udbetaler erstatning for millioner

  Hvert år udbetaler Dansk Byggeri via Byg Garanti erstatning til over 100 forbrugere, der har oplevet fejl eller mangler ved deres byggeprojekt. Det bliver årligt til 3-4 mio. kr. Penge der sikrer, at forbrugerne ikke lider tab ved deres byggeprojekt