Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  08-02-2018

  ”Det var super fedt…” – nykåret Danmarksmester i Skills

  Dansk Byggeindustris branchefællesskab var repræsenteret ved DM i Skills 2018 med snedkerfagene og alubyggerne, som hver især dystede om, at blive Danmarks bedste inden for deres fag. Også stenhuggerne var med som demonstrationsfag ved dette års danmarksmesterskab.

  07-02-2018

  Tilmeld dig studieturen 2018 til Island

  Dansk Byggeindustris studietur i 2018 går til Reykjavik i Island – tilmed dig her.

  25-01-2018

  Experimentarium vinder Aluminium Byggeprisen 2018

  Arkitekterne fra CEBRA vinder Aluminium Byggeprisen 2018 for innovativ og intelligent brug af aluminium ved den markante ombygning og udvidelse af Experimentarium i Hellerup ved København. Prisen, som Alufacadesektionen i Dansk Byggeri og Aluminium Danmark i Dansk Industri står bag, blev uddelt på Alufacadedagen i Vejle i dag.

  16-01-2018

  Fem bygninger nomineret til Aluminium Byggeprisen

  Fem bygninger er nomineret til Aluminiums Byggeprisen: To forskningsinstitutioner i Lyngby, DTU Fotonik og DTU Life Science & Bioengineering, to kulturbygninger, Experimentarium i København og DOKK1 Urban Mediaspace i Århus, samt Rambølls nye domicil i Esbjerg.

  03-01-2018

  Børsen om Dansk Byggeindustri: Nyt navn og nyt fokus

  Danske Byggematerialer bliver til Dansk Byggeindustri.

  21-12-2017

  Gennemsigtige miljøaftryk på vinduer

  Fremover skal man kunne se, vinduers aftryk på miljøet. Danske Byggematerialer og VinduesIndustrien har sammen fået lavet miljøvaredeklarationer for de fleste danske vinduestyper. Dermed bliver produkternes miljømæssige aftryk synligt for byggebranchen og forbrugere, når der skal bygges nyt eller renoveres, og når vinduerne skal bortskaffes.

  21-12-2017

  Standarder og CE-mærkning – hvordan hænger det sammen?

  CE-mærkning: De færreste ved præcist, hvad CE-mærkningen betyder. Dansk Standard sætter i denne artikel fokus på mærkningen.

  21-12-2017

  Tag ”hinsidan” hvor byggeriet boomer

  Skal du til at byde du på en opgave i Sverige, er det vigtigt at vide, hvilke meromkostninger og pligter det vil medføre. Også når din kunde er en anden dansk virksomhed. En ny Sverigesvejledning fra Dansk Byggeri giver dig svarene.

  01-12-2017

  Sådan sælger du dine byggevarer bedre

  Byggevareproducenter skal blive bedre til at sælge deres varer på funktionalitet og totaløkonomi i hele byggeriets levetid og ikke primært konkurrere på pris! Det var overskriften på et to-dags workshopforløb. Ejendomsinvestor Morten Juul Heding Andersen fra Drost Fonden og Arup & Hvidt tre gav blandt andet tre gode råd til, hvordan byggevareproducenter kan forbedre og målrette sin markeds-dialog.

  01-12-2017

  Få gode råd om persondata

  Dansk Byggeri giver dig tre gode råd til, hvordan du forbereder dig til nye lovkrav om persondata, der træder i kraft til maj 2018. Har du brug for endnu dybere viden om Persondataforordningen, kan du overvære et webinar om emnet. Det kræver, at du er medlem af Dansk Byggeri, da du skal bruge dit log-in.