Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  02-03-2017

  Forenkling og vægtning af virksomhedskontakt

  Dansk Byggeri glæder sig over ekspertgruppens anbefalinger til, hvordan flere unge kommer i uddannelse og beskæftigelse. Forberedende Uddannelse erstatter en række velkendte forløb

  02-03-2017

  Virksomhedsbank

  Vi har åbnet en helt ny virksomhedsbank. Her kan skoler finde virksomheder i deres lokalområde, der har lyst til at vise deres fag frem, tage imod erhvervspraktikanter eller have andet samarbejde med en folkeskole.

  02-03-2017

  Genbrugspladserne skal fortsat være for de små erhvervsdrivende, men…

  Vi ønsker at fastholde erhvervsvirksomheder adgang til de kommunale genbrugspladser med mindre mængder af husstandslignende affald. Men der skal strammes op på den praktiske håndtering og kontrol

  02-03-2017

  Stadig fuld fart på arbejdsmarkedet

  Siden lavpunktet på arbejdsmarkedet i foråret 2013 er der skabt næsten 130.000 nye lønmodtagerjob, heraf 16.700 i byggeri og anlæg. Ifølge Dansk Byggeri må de gode nøgletal dog ikke blive en sovepude

  02-03-2017

  Byggeomsætningen voksede cirka 6 procent i 2016

  Dansk Byggeri bemærker i en samlet opgørelse for 2016 af firmaernes køb & salg, at byggeri og anlæg er blandt de brancher, som trækker Danmarks Statistiks omsætningstal opad. Også byggebeskæftigelsen er steget

  02-03-2017

  Fornuftigt at fortsætte BoligJob-ordningen

  Dansk Byggeri glæder sig over, at Dansk Folkeparti ønsker en permanet BoligJob-ordning, der favner alle former for håndværksarbejde. Det vil gøre sort arbejde hvidt, og give lokal aktivitet i trængte yderområder

  02-03-2017

  Digitalisering er blevet hverdag i bygge- og anlægsbranchen

  Tal fra Danmarks Statistik viser, at virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen har omfavnet de sociale medier. Nu er mere end halvdelen af virksomhederne på mindst ét socialt medie. Bygge- og anlægsbranchen har den største stigning i it-anvendelse blandt de målte brancher

  02-03-2017

  Dansk Byggeri byder privat NemID til virksomheder velkommen

  Dansk Byggeri tror på, at der kan ske administrative lettelser i mindre virksomheder, når der nu åbnes for at små virksomheder kan bruge privat NemID

  02-03-2017

  Flygtninge er en saltvandsindsprøjtning til landområder

  Flygtninge bidrager med 15.500 børn frem mod 2028. Det giver en ny situation for landets kommuner, der skal sikre dem institutionspladser. Ifølge en ny analyse vil flygtningenes børn give pres på institutioner i storbyer, men modvirke affolkningen af landområderne

  02-03-2017

  Undgå at falde igennem når du arbejder med glasfacader og -tage

  Hvem skal levere hvad, og hvem har ansvaret, når der skal ske leverancer og montage af glasfacader og -tage? Det kan man forvisse sig om i Bips' anvisning A114, og Alufacadesektionen i Dansk Byggeri inviterer nu byggeriets parter på gratis kursus i anvisningen