Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  04-09-2018

  Konkurrence: Vil du være med til at minimere mængden af affald i byggeriet?

  Realdania og Dansk Design Center har lanceret Circular Construction Challenge – Rethink Waste, der sætter fokus på nye løsninger til at minimere affald i byggeriet. Deltag i konkurrencen ved at indesende dit forslag til, hvordan vi får en verden uden affald.

  21-06-2018

  Her er Danmarks mest erhvervsvenlige kommune

  For første gang bliver en sjællandsk kommune kåret til Danmarks bedste erhvervskommune. I Dansk Byggeris årlige analyse af kommunernes erhvervsvenlighed overhaler Frederikssund i år de midtjyske kommuner, der ellers dominerer top ti i undersøgelsen.

  14-06-2018

  Byggevare-eksport til Storbritannien slår alle rekorder

  Aldrig har dansk byggevareindustri eksporteret mere til Storbritannien, end de gjorde i 2017. Det viser en ny eksportanalyse fra Dansk Byggeri. Tallene for første kvartal i år tyder på, at tendensen fortsætter, og at eksporten vil stige yderligere i 2018.

  01-06-2018

  Uden økonomisk gevinst intet bæredygtigt byggeri

  Der er brug for at synliggøre de økonomiske fordele ved bæredygtigt byggeri, hvis der for alvor skal komme en øget efterspørgsel. De gode intentioner er ikke nok, siger branchedirektør hos Dansk Byggeindustri, Thoms Uhd.

  01-06-2018

  Gode råd om persondata

  Dansk Byggeri har samlet en bunke gode råd om den nye persondatalov. Dansk Byggeindustri giver dig direkte link hertil.

  01-06-2018

  Se billederne fra studieturen til Island

  I Store Bededagsferien var medlemmer fra Dansk Byggeindustri på studietur til Island.

  07-05-2018

  Stort set ingen rift om bæredygtige bygninger

  Håndværkere og entreprenører er klar til at bygge bæredygtige huse, men efterspørgslen er forsvindende lille. Kun fire procent af alle byggerier, der er i gang, er bæredygtige. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Byggeri.

  25-04-2018

  Tilmeld dig temadag og bliv klogere på bæredygtighed og byggematerialer

  Den 7. juni inviteres du til tema(halv)dag i Huset i Middelfart. Arrangementet er gratis (inkl. frokost) for medlemmer af Dansk Byggeindustri. Se programmet og tilmeld dig her.

  25-04-2018

  Ny primær kontaktperson ved henvendelser angående ansættelses- og arbejdsretlige forhold

  I februar valgte Ole Mattesen Christensen (tidligere konsulent i Dansk Byggeri), at søge nye udfordringer hos et af Dansk Byggeris medlemsvirksomheder. Derfor vil den fremadrettet primære kontaktperson, når henvendelsen drejer sig om ansættelses- og arbejdsretlige forhold for medarbejdere, der er ansat efter Industri- Træ- og Møbeloverenskomsten være Hans Henrik Kristensen.

  25-04-2018

  Flere kvinder vil være tømrere, snedkere og elektrikere - se tallene her

  Kvinder, der går efter en karriere i bygge- og anlægsbranchen, har traditionelt valgt at tage en maleruddannelse. Det er der stadig mange, der gør. Men de seneste fem år har flere og flere kvinder fået øjnene op for uddannelser som tømrer, snedker og elektriker. Se hvor mange kvinder der blandt andet vælger at uddanne sig som snedker her.