Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  21-02-2019

  Tilmeld dig studieturen 2019 til Oslo

  For 4800 kroner kan du komme med, når Dansk Byggeindustri den 30. april til 1. maj tager på en interessant studietur til Oslo.

  20-02-2019

  Byggebranchen kræver klarhed om særtransporter

  En forsinket revision af bekendtgørelsen om særtransporter har fået Dansk Byggeri og seks vognmands- og speditørorganisationer til at henvende sig til transportminister Ole Birk Olesen.

  19-02-2019

  Søg op til 500.000 kr. til idéudvikling

  Byggebranchens virksomheder inviteres til at søge penge til et projekt, der kan skabe værdi i byggebranchen i form af ny teknologi, klimasikring, cirkulær økonomi og materialer med forbedret funktion og holdbarhed. Se udbud, vejledning og retningslinjer.

  19-02-2019

  Byggeriet trodser usikker Brexit og øger eksporten

  På trods af de vanskelige forhandlinger om Brexit lykkedes det bygge- og anlægsbranchen at øge eksporten til Storbritannien sidste år. Det britiske marked er et af de vigtigste eksportmarkeder.

  15-02-2019

  Generalforsamling 2019 i Vejle

  Styrk netværket, kom på rundvisning i Kirk Kapital og Bølgen, og hør om Dansk Byggeindustris initiativer, når branchefællesskabet inviterer til generalforsamling den 19. marts i Vejle.

  12-02-2019

  Dør- og vinduesproducent om 2019: Prisstigninger rammer byggebranchen

  Hos Inwido Denmark vurderer de, at priserne på byggematerialer fortsætter med at stige i 2019. Derfor varsler de selv mulighed for prisstigninger i løbet af året. Det skriver Licitationen den 4. februar.

  30-01-2019

  Nyt trainee-forløb bliver varmt modtaget

  Ved årsskiftet igangsatte Dansk Byggeindustri et nyt trainee-forløb i Nordjylland. Forløbet skal give unge, som har færdiggjort gymnasiet, en mulighed for at prøve et 20 ugers lønnet job i byggeindustrien. Forløbet er blevet modtaget godt både i medier og af de unge selv.

  29-01-2019

  Tag med til workshop om cirkulær økonomi og dokumentation

  Den 6. februar klokken 9-14 inviterer EPD til workshop om cirkulær økonomi og dokumentation. Det er på Teknologisk Institut i Aarhus og er gratis, men skynd dig, for tilmeldingen er idag.

  29-01-2019

  May's nederlag vil ramme byggeriets eksport til Storbritannien

  Den britiske parlaments klare nej til premierminister Theresa May’s brexit-aftale med EU vil ramme bygge- og anlægsvirksomhedernes eksport til Storbritannien. Læs mere om Brexit og se, hvad det betyder for dig her.

  14-01-2019

  Søren Gade er ambassadør for nyt projekt: Nordjyske byggevirksomheder tilbyder studenter et lønnet trainee-job

  Hver tiende unge med en studentereksamen er ikke i gang med et job eller en uddannelse fem år efter studentereksamen. Særlig grelt er det i Region Nordjylland, hvor arbejdskraftmanglen også er særlig udtalt. Nu får unge nordjyder med en studentereksamen mulighed for at få et lønnet job som trainee i en byggevirksomhed. Invitationen kommer fra branchefællesskabet Dansk Byggeindustri i Dansk Byggeri. Folketingsmedlem Søren Gade er ambassadør for projektet.