Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  27-09-2019

  Inspirationsdag

  I den forgangne uge inviterede Alufacadesektionen i Dansk Byggeri til Inspirationsdag i Århus og København, hvor arkitekter, ingeniører, udførende og leverandører blev sat i stævne.

  27-09-2019

  Flere kommuner gør det lettere for virksomheder at byde på mindre opgaver

  Det er blevet mindre bøvlet for virksomheder at byde på kommunale håndværkeropgaver. I næsten tre ud af fire kommuner skal virksomhederne nu først stille en økonomisk garanti, en såkaldt arbejdsgaranti, når de byder på opgaver på en million kroner eller mere. Udviklingen glæder Dansk Byggeri, der håber, at de sidste kommuner vil følge trop.

  29-08-2019

  Bæredygtighed skal være en del af bygningsreglementet

  Der er brug for at byggeriet tager sin del af den grønne omstilling. Både bygningsfasen og driftsfasen skal nedsætte sin CO2-belastning, men det kræver at bæredygtighed bliver en del af bygningsreglementet, skriver Michael H. Hansen.

  28-08-2019

  Flotte VM-placeringer til ansatte på Dansk Byggeris medlemsvirksomheder

  Efter fire hårde og nervepirrende konkurrencedage er vinderne nu kåret ved VM i Skills, der i år blev holdt i den russiske by Kazan. Tre af deltagerne er ansat ved medlemmer af Dansk Byggeri, og to af dem kan rejse fra Rusland med en medalje.

  03-06-2019

  Debat: Snart student? Overvej en erhvervsuddannelse!

  Underdirektør i Dansk Byggeri, Louise Pihl, og branchechef i Dansk Byggeindustri i Dansk Byggeri, Frederik Waitz Søborg, skriver i et debatindlæg, at det er en skam, at de kommende studenter ikke bliver vejledt om erhvervsuddannelser som en mulighed efter sommerferien.

  02-06-2019

  Høj stemmeprocent og nye mulige konstellationer

  Klokken 23:10 søndag den 26. maj blev spændingen udløst, da resultaterne fra valget til Europa-Parlamentet blev offentliggjort. Det giver nye muligheder for Dansk Byggeindustri. Læs mere her.

  01-06-2019

  Dansk Byggeindustri får funding til tre nye projekter

  Fra mindskning af plast i byggeriet til cirkulær økonomi og bad til tiden. Dansk Byggeindustri er blevet partner i tre nye projekter, som du kan læse mere om her.

  31-05-2019

  Hvad og hvordan bygger vi i 2029?

  Cirkulær økonomi og bæredygtige byggematerialer. Fire ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet giver deres bud på fremtidens byggeri. Se en videoopsummering her.

  29-05-2019

  Dansk Byggeris årsdag 2019

  Dansk Byggeri har netop afholdt årsdag. Under temasessions blev der sat fokus på, hvordan vi skal bygge i fremtiden, og under Repræsentantskabsmødet blev Mads Raaschou valgt ind i Dansk Byggeris bestyrelse.

  16-05-2019

  Få 100.000 kroner for at effektivisere din virksomhed

  Har din virksomhed mellem 5 og 250 ansatte, dansk CVR-nummer og en omsætning på højst 375 mio. kroner?