Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder fra Danske Byggematerialer

  14-01-2019

  Søren Gade er ambassadør for nyt projekt: Nordjyske byggevirksomheder tilbyder studenter et lønnet trainee-job

  Hver tiende unge med en studentereksamen er ikke i gang med et job eller en uddannelse fem år efter studentereksamen. Særlig grelt er det i Region Nordjylland, hvor arbejdskraftmanglen også er særlig udtalt. Nu får unge nordjyder med en studentereksamen mulighed for at få et lønnet job som trainee i en byggevirksomhed. Invitationen kommer fra branchefællesskabet Dansk Byggeindustri i Dansk Byggeri. Folketingsmedlem Søren Gade er ambassadør for projektet.

  20-12-2018

  Tilmeld dig studieturen 2019 til Oslo

  Dansk Byggeindustris studietur i 2019 går til Oslo i Norge – tilmed dig her.

  20-12-2018

  Generalforsamling 2019 i Vejle - Tilmeld dig nu

  Styrk netværket, kom på rundvisning i Kirk Kapital og Bølgen, og hør om Dansk Byggeindustris initiativer.

  20-12-2018

  Det, vidste du ikke om juletræet!

  Juletræet er julens midtpunkt, men hvor meget ved du egentlig om træet, der i december står stolt og lyser i stuen? Vidste du for eksempel, at der sælges 1,5 millioner juletræer i Danmark, og at grantræet bruges i spær, vinduer og violiner?

  19-12-2018

  Start det nye år med en it-indsprøjtning

  Tag med den 5. eller 6. februar når Dansk Byggeri for ottende år i træk inviterer til Danmarks største it-messe i samarbejde med BASIT. Denne gang med et endnu større fokus på producenter. Du kan læse mere og se, hvordan du tilmelder dig her.

  17-12-2018

  Robotterne kommer: Reserver den 27. februar til robotdag

  Dansk Byggeindustri har på baggrund af medlemmernes ønske arrangeret endnu en robotdag, hvor du kan blive klogere på fordelene ved at bruge robotter. Arrangementet foregår i Odense, er gratis for medlemsvirksomheder, og du kan tilmelde dig nu.

  06-12-2018

  Tilmeld dig webinar om den nye ferielov

  Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft. I den forbindelse er det vigtig at være skarp på, hvad den nye lov betyder, og hvad du skal gøre i overgangsperioden. Derfor holder Dansk Byggeri webinar den 30. januar 2019.

  06-12-2018

  Få styr på reglerne for beskatning af julegaver

  Julen nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør indkøbet af julegaver til ansatte. Her kan du kort læse, hvad du skal være opmærksom på, og hvor du kan læse mere.

  28-11-2018

  Hvem dækker, hvis det går galt til julefrokosten?

  I flere tilfælde dækker arbejdsgiverens arbejdsskadeforsikring, hvis en ansat kommer til skade til firmajulefrokosten. Læs hvornår forsikringen dækker.

  21-11-2018

  Ud med discount ind med bæredygtig kvalitet i boligen

  En stigende interesse for bæredygtig boligindretning og snedkerlavet inventar sætter en bremseklods i danskernes overforbrug. Billige discountmøbler erstattes af ægte snedkermøbler af god kvalitet med en lang levetid.