Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Henvisninger


Generelle linksDoing Business
Doing Business giver dig et overblik over 183 økonomier og udvalgte byer på verdensplan. Dette giver dig et overblik over muligheden for at drive forretning i bestemte områder, hvor du får adgang til en dybdegående vurdering af forholdene. På den måde kan du forberede dig optimalt inden du træder ind på det pågældende marked. 
Læs mere

EKF
EKF (Eksport Kredit Fonden) er Danmarks eksportkreditinstitut, der hjælper danske virksomheder med at gøre deres internationale forretninger mere overskuelige. EKF kan bistå hvis kunden f.eks. ikke betaler, hvis varen ikke kan leveres eller hvis køber kræver kredit.
Læs mere

Ata Carnet
Ata-Carnet er et internationalt tolddokument, der giver indehaveren ret til midlertidigt (op til et år) at importere varer uden betaling af normalt gældende skatter og afgifter, herunder moms. Så længe varerne genudføres inden for den fastsatte tidsramme, betales ingen told eller afgifter. 
Læs mere

Incoterms
Aftaler om betaling af fragt, risikoovergang, forsikring m.m. skal altid være klart aftalt, og du bør altid overfor dine kunder aftale og benytte internationalt anerkendte leveringsbetingelser som Incoterms 2000.
Læs mere

Betalingssikring
På Danske Banks hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du bør forholde dig og ikke mindst sikre dig med henblik på levering og betaling. Her kan du bl.a. finde information om den såkaldte remburs, der giver din virksomhed en række fordele som betalingsinstrument.
Læs mere

Indre Markedscenter
EU-handel uden hindringer.
Læs mere


SverigeCe-mærkning
CE-mærkning af byggematerialer i Sverige.
Læs mere

Byggeri og styring af bygninger
Boverket er den administrative myndighed for spørgsmål vedrørende bl.a. byggeri og styring af bygninger samt boligrelaterede spørgsmål.
Læs mere


StorbritannienMoms
På nedenstående side kan du finde information om reglerne for moms (VAT - Value added tax) i Storbritannien
Læs mere

Byggematerialer
Læs om krav til byggematerialer i Storbritannien og om reglerne for håndhævelse heraf.
Læs mere


Norge Told og indførsel i Norge

Da Norge ikke er med i EU, skal du regne med at skulle passere hele to toldgrænser, når du ønsker at medbringe værktøj, materialer eller entreprenørmateriel til Norge.
Læs mere

Byggereglement og lokale standarder
Den norske hjemmeside for byggelovgivning indeholder information og vejledninger, som du bør undersøge når du skal eksportere til Norge.
Læs mere


TysklandByggelovgivning i Tyskland
Her kan du finde information om den tyske byggelovgivning.
Læs mere