Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Eksportstatistik

På denne side finder du oplysninger om dansk byggevareeksport, eksport af tjenesteydelser i bygge- og anlæg samt om overordnede konjunkturtendenser.

Varer

Dansk Byggeri udgiver halvårligt en oversigt over dansk vareeksport og byggevareeksport. Link til pressemeddelelse og analyse:

Konjunkturnyt - eksport, første halve år 2015
Nabolande er de vigtigste markeder for byggevarer

Tjenesteydelser

Derudover udarbejder vi en gang om året en statistik over den udførende del af byggebranchen på baggrund af indberetninger fra vores medlemmer og delvis andre virksomheder i branchen.

Seneste opgørelse for omsætningen i 2014 viser, at Sverige er blevet en vigtig brik i danske ingeniør-, rådgivnings- og byggevirksomheders omsætning:

Danske virksomheder udvikler Sverige

Se også Byggeriets Eksportprofil, som udarbejdes i fællesskab med Danske Arkitektvirksomheder DANSKE ARK og Foreningen af Rådgivende Ingeniører FRI:

Export Profile 2015: En haltende eksport har brug for bedre rammevilkår

Udenrigsministeriets statistik

Udenrigsministeriets Eksportråd udgiver artikler om den generelle udvikling i den danske vareeksport.

Link til Eksportrådets hjemmeside med nyheder

Eksportens rammevilkår

Gennem årene har de danske entreprenører bidraget til den danske handelsbalance og været med til at skabe holdbar vækst og god infrastruktur i udviklings-landene. I denne brochure kan du læse mere om, hvad denne eksport betyder i vækst og nye arbejdspladser, samt hvilke rammevilkår Dansk Byggeri og Dansk Projekteksport Netværk (DPN) mener, der skal til:

Eksportens rammevilkår (PDF)

Kontakt

International afdeling
Tlf.: 72 16 00 00